Παναθηναϊκός: Η Καπογιάννη ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο – «Να έρθει στην απονομή»

i-news24
Read Time:35 Second

Παναθηναϊκός: Η Καπογιάννη ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο – «Να έρθει στην απονομή»

Η προπονήτρια της γυνακείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που την έφερε στην ομάδα και τον κάλεσε στην απονομή του πρωταθλήματος.

Στην ΕΡΤ μίλησε η τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 γυναικών, ύστερα από 8 χρόνια. Η προπονήτρια του «τριφυλλιού» τόνισε πως ο Παναθηναϊκό πρέπει να μείνει ψηλά, όπως του αξίζει, μίλησε για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ που επιστρέφει δριμύτερο, ενώ δεν ξέχασε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ευχαριστώντας τον που την έφερε στην ομάδα και καλώντας τον στην απονομή του τίτλου, μαζί με τα μέλη της διοίκησής του.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Η Καπογιάννη ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο – «Να έρθει στην απονομή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιωργος Χρονοπουλος

Next Post

Κορονοϊός: Υψώνεται το τείχος ανοσίας – Εμβολιασμένος ο μισός πληθυσμός της χώρας

Το φράγμα των 5 εκατομμυρίων εμβολιασμών κατά του κορονοϊού έσπασε τη Δευτέρα (24.05.2021) η χώρα μας. Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, με μία δόση έχουν εμβολιαστεί 3.250.000 πολίτες, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 31,% και 1.800.000 πολίτες έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, ποσοστό που αντιστοιχεί στο […]
Αρέσει σε %d bloggers: