«Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το πήγαιναν σοβαρά, αλλά οι γονείς εναντιώθηκαν»

i-news24

«Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το πήγαιναν σοβαρά, αλλά οι γονείς εναντιώθηκαν»

«Ο Σάκης Κατσούλης μου είχε συστήσει τη Μαριαλένα ως μέλλουσα σύζυγό του»

Για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Σάκης του είχε συστήσει κάποτε τη Μαριαλένα ως μέλλουσα σύζυγό του.

«Τον Σάκη τον ξέρω 10 χρόνια. Αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι τα παιδιά πήγαιναν για γάμο. Εμένα μου την είχε συστήσει ως μέλλουσα σύζυγό του. Τον είχα ρωτήσει “το πάτε σοβαρά;” και μου είχε πει “ναι, πιο σοβαρά δεν γίνεται”», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ο Νίκος Γεωργιάδης πρόσθεσε επίσης: «Στο τέλος χάλασαν τα πράγματα και οι γονείς εναντιώθηκαν. Όσο για τον Γιώργο Λιβάνη, δεν είμαι σίγουρος ότι θα περιμένει τη Μαριαλένα.

Κατάλαβα ότι ο άνθρωπος αυτός αυτή τη στιγμή είναι τόσο επικεντρωμένος στην καριέρα του γιατί κακά τα ψέματα, του έγινε και διαφήμιση πάρα πολύ καλή».

To άρθρο «Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το πήγαιναν σοβαρά, αλλά οι γονείς εναντιώθηκαν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Survivor: Οι τόνοι ανεβαίνουν και η αγωνία χτυπάει κόκκινο – Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο αποψινό Survivor. Οι τόνοι ανεβαίνουν και η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Εβδομάδα χωρίς αποχώρηση αλλά με πολλές αλλαγές στη… συμπεριφορά των παικτών! Οι τόνοι ανεβαίνουν και η αγωνία χτυπάει κόκκινο! Οι δύο νέες ομάδες μπαίνουν στο στίβο μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας. Οι Κόκκινοι ή […]
Αρέσει σε %d bloggers: