ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού 2021: Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής

i-news24

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού 2021: Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής

ΟΠΕΚΑ – ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ: Ανοιχτή παραμένει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 για το επίδομα παιδιού για το έτος 2021.

Οι δικαιούχοι του Επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ μπορούν να υποβάλλουν την σχετική αίτηση Α21 στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ idika.gr ή μέσω του διαδικτυακού τόπου opeka.gr,με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες πληρωμής του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ για το 2021 είναι οι εξής:

Δεύτερη δόση: Στις 31 Μαΐου 2021 αναμένεται να καταβληθεί η δεύτερη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Τρίτη δόση: Στις 31 Ιουλίου 2021 αναμένεται να καταβληθεί η τρίτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Τέταρτη δόση: Στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 αναμένεται να καταβληθεί η τέταρτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Πέμπτη δόση: Στις 30 Νοεμβρίου 2021 αναμένεται να καταβληθεί η πέμπτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Έκτη δόση: Πριν από την Πρωτοχρονιά αναμένεται να καταβληθεί η τελευταία και έκτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

Ο ΟΠΕΚΑ υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

To άρθρο ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού 2021: Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωστας Παπαδοπουλος

Next Post

«Περιμένω ένα καλό τηλεφώνημα»: Συγκλονίζει η αδερφή της 48χρονης με θρόμβωση μετά το Johnson & Johnson

Νέα ανησυχία, μετά τα τρία περιστατικά των θρομβώσεων στην Κρήτη, έχει προκαλέσει ένα νέο περιστατικό θρόμβωσης και εσωτερικής αιμορραγίας σε μια 48χρονη από τη Θήβα η οποία εμβολιάστηκε με το Johnson & Johnson και τώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Η κα Βίκυ, 52 χρόνων, αφηγείται στο newsit.gr την περιπέτεια […]
Αρέσει σε %d bloggers: