Μαλί: Ο στρατός συνέλαβε τον πρόεδρο, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας

i-news24

Μαλί: Ο στρατός συνέλαβε τον πρόεδρο, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας

Όλα δείχνουν στρατιωτικό πραξικόπημα στο Μαλί καθώς συνελήφθησαν ο πρόεδρος Μπαχ Νντάου, ο προσωρινός πρωθυπουργός Μοκτάρ Οουάν και ο υπουργός Άμυνας.

Οι τρεις πολιτικοί μεταφέρθηκαν δια της βίας από στρατιώτες στο στρατόπεδο Κατί, κοντά στην πρωτεύουσα Μπαμακό, σε ένα κατά τα φαινόμενα πραξικόπημα μετά τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης στο Μαλι, σύμφωνα με πηγές.

«Ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός βρίσκονται εδώ στο Κατί για θέματα που τους αφορούν», δήλωσε ανώτερος αξιωματικός του στρατού.

Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα αυτών των πληροφοριών, επιβεβαίωσε ότι οι επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης μεταφέρθηκαν στο Κατί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Μαλί: Ο στρατός συνέλαβε τον πρόεδρο, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σπυρος Πλουμιδης

Next Post

Ο Ολυμπιακός «τσεκάρει» Γκραβινιόν σύμφωνα με τους Γάλλους

Τα «δίχτυα» του στην γαλλική αγορά έχει ρίξει ο Ολυμπιακός, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του «footmercato» εξετάζει την περίπτωση του Αντριού Γκραβινιόν. Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει πολύ τα τελευταία χρόνια στη γαλλική αγορά, λόγω της παρουσίας των Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντεστό και τα γαλλικά ΜΜΕ φέρνουν στο προσκήνιο ακόμη […]
Αρέσει σε %d bloggers: