ΚΑΕ Ολυμπιακός για Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο – «Ένας μαχητής της ζωής»

i-news24

Ολυμπιακός

Τη λύπη της για την απώλεια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έφυγε σήμερα (24/5) από την ζωή σκορπώντας τη θλίψη στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, με τον μπασκετικό Ολυμπιακό να εκφράζει τη λύπη του και να τον αποχαιρετά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Ο Ολυμπιακός θρηνεί την απώλεια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, πατέρα των προέδρων της ομάδας μας, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έφυγε σε ηλικία 76 ετών, αλλά θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Μαχητής της ζωής, πατέρας, παππούς, επιχειρηματίας, βιομήχανος, εφοπλιστής, ευεργέτης και αγνός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Πάντα στο πλευρό της ομάδας, παρών στις μεγάλες στιγμές του Θρύλου. Αναπαύσου εν Ειρήνη, είθε η μνήμη σου να είναι αιώνια».

To άρθρο ΚΑΕ Ολυμπιακός για Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο – «Ένας μαχητής της ζωής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιωργος Χρονοπουλος

Next Post

Eurovision 2021: Η ανακοίνωση της EBU για τον τραγουδιστή της νικήτριας Ιταλίας

H EBU, σε ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι είναι αρνητικό το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο οποίο υποβλήθηκε ο τραγουδιστής των Μaneskin, Νταμιάνο, που έδωσε τη νίκη στην Ιταλία, στη Eurovision 2021. “Καμία χρήση ναρκωτικών ουσιών δεν πραγματοποιήθηκε στο green room, θεωρούμε ότι το θέμα έχει λήξει. Ένα τεστ ανίχνευσης έγινε […]
Αρέσει σε %d bloggers: