ΕΟΚ: Ο Φασούλας έκανε επίσημη ερώτηση στον Χαρδαλιά ενόψει εκλογών

i-news24
Read Time:2 Minute, 8 Second

ΕΟΚ: Ο Φασούλας έκανε επίσημη ερώτηση στον Χαρδαλιά ενόψει εκλογών

O υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, υπέβαλλε επίσημη ερώτηση στους Νίκο Χαρδαλιά και Λευτέρη Αυγενάκη αναφορικά με τη νόμιμη διεξαγωγή των εκλογών της ομοσπονδίας στις 30 Μαΐου λόγω κορονοϊού.

Επιστολή έστειλε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, στην Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας από τον κορονοϊό και στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την οποία κοινοποίησε στο Ιδιαίτερο Γραφείο Πρωθυπουργού και στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Με την επιστολή αυτή, ο Παναγιώτης Φασούλας ρωτά τους αρμόδιους, σχετικά με τη νομιμότητα της συνάθροισης όσων έχουν δικαίωμα ψήφου στις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ, οι οποίες θα διενεργηθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» της «Λεωφόρου» στις 30 Μαΐου, με φυσική παρουσία (σ.σ. όσοι παραβρεθούν οφείλουν να προσκομίσουν αποτέλεσμα self test).

Η σχετική επιστολή την οποία υπογράφουν οι Φάνης Χριστοδούλου, Παναγιώτης Φασούλας, Ευθύμης Ρεντζιάς, Μέμος Ιωάννου και Χαράλαμπος Μαρκάκης 

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Δεδομένων των όσων διαλαμβάνονται στην με αριθμό ΦΕΚ Β 2141/2021 ΚΥΑ με τίτλο «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσια υγείας από τον κίνδυνο διασπορά του COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας μέχρι και την Δευτέρα 31 /5/2021 και ώρα 6 : 00», σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

Την 30/5/2021 και ώρα 11:00 π.μ. έχει οριστεί από την προσωρινή Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης με αρχαιρεσίες, στο χώρο του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι συμμετέχοντες με δικαίωμα ψήφου στην συνέλευση είναι τουλάχιστον 512 τακτικοί εκλέκτορες, οι οποίοι με την παρουσία των αναπληρωματικών τους, δυνητικά αυξάνονται σε άγνωστο αριθμό, ενώ τα σωματεία που δικαιούνται συμμέτοχης στην Γ.Σ. χωρίς δικαίωμα ψήφου στις αρχαιρεσίες, αλλά με δικαίωμα λόγου και ψήφου στα υπόλοιπα θέματα της Ημ. Διάταξης ξεπερνούν τα 900.

Δυνάμει των ανωτέρω και με γνώμονα την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας, αλλά και του δικαιώματος όλων των μελών της Γ.Σ στην ενάσκηση των δικαιωμάτων τους χωρίς διακινδύνευση της προσωπικής τους υγείας, ευγενώς ζητάμε ενημέρωση για τα ακόλουθα:

1) Έχει υποβληθεί ενώπιον σας αίτημα της οικείας Ομοσπονδίας για τη λήψη άδειας διεξαγωγής της ανωτέρω Γ.Σ;

2) Είναι νόμιμη η συνάθροιση του ως άνω όγκου ανθρώπων χωρίς την εξασφάλισή σχετικής άδειας;

3) Δυνάμει των οριζόμενων στην ως άνω Κ.Υ.Α δύναται να χορηγηθεί άδεια για την συνάθροιση του αριθμού των ατόμων που αναφέρουμε ανωτέρω και αν ναι με ποιο υγειονομικό πρωτόκολλο;

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Μετά τιμής,

Τα μέλη Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της Ε.Ο.Κ.

Θεοφάνης Χριστοδούλου, Ευθύμιος Ρεντζιάς, Χαράλαμπος Μαρκάκης, Αγαμέμνων Ιωάννου, Παναγιώτης Φασούλας».

To άρθρο ΕΟΚ: Ο Φασούλας έκανε επίσημη ερώτηση στον Χαρδαλιά ενόψει εκλογών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιωργος Χρονοπουλος

Next Post

Super Makeover: Ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής ότι παντρεύεται σύντομα

Μια ευχάριστη ανακοίνωση έκανε στο Super Makeover η style expert, Έλενα Παπασταύρου. Στην αρχή της αποψινής εκπομπής, η Έλενα ανακοίνωσε ότι τον Αύγουστο θα παντρευτεί, φέρνοντας χαμόγελα στην Δούκισσα Νομικού και στην υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής: «Παντρεύομαι τον Αύγουστο. Ήρθε κι αυτή η στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενη. Θα ντυθώ νυφούλα […]
Αρέσει σε %d bloggers: