ΑΕΚ: «Σε τελικές διαπραγματεύσεις με τον Μιλόγεβιτς» λένε οι Σέρβοι

i-news24

ΑΕΚ: «Σε τελικές διαπραγματεύσεις με τον Μιλόγεβιτς» λένε οι Σέρβοι

Στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ βρίσκεται ο Βλάντα Μιλόγεβιτς, σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα.

Μία… ανάσα από το να γίνει ο νεός προπονητής της ΑΕΚ είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σύμφωνα με όσα αναφέρει η σεβρική «Kurir». Συγκεκριμένα αναφέρεται πως οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών, με τον κόστος για την ΑΕΚ να είναι συνολικά 1 εκατ. ευρώ.

«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις με την Ενωση. Ο σύλλογος από την Αθήνα θέλει τον πρώην στρατηγό του Ερυθρού Αστέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι δυο πλευρές δείχνουν να μπορούν να συνυπάρξουν… Ο Σέρβος προπονητής είναι η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες το όνομά του ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό. Στο οικονομικό ο Μιλόγεβιτς μαζί με τους συνεργάτες του κοστίζουν 1 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Εάν ο Μιλόγεβιτς αναλάβει θα ξεκινήσει αμέσως προετοιμασία, ώστε η ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά» αναφέρεται σχετικά στο δημοσίευμα.

To άρθρο ΑΕΚ: «Σε τελικές διαπραγματεύσεις με τον Μιλόγεβιτς» λένε οι Σέρβοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιωργος Χρονοπουλος

Next Post

ΠΑΕ Ολυμπιακός για Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο – «Αποχαιρετούμε ένα εξέχον μέλος της οικογένειάς μας»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Εξέχον μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας, χαρακτήρισε στη συλλυπητήριά ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, που έφυγε σήμερα (24/5) από την ζωή. Η ανακοίνωση «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρετά ένα εξέχον μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας, τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.Θερμά […]
Αρέσει σε %d bloggers: