Μαριάνθη Κάσδαγλη: “Μάλλον δεν τους αρέσει που ο Τριαντάφυλλος είναι αγαπητός στον κόσμο”

i-news24

Μαριάνθη Κάσδαγλη: “Μάλλον δεν τους αρέσει που ο Τριαντάφυλλος είναι αγαπητός στον κόσμο”

Για τα πυρά που συγκεντρώνει από τους συμπαίκτες του στο Survivor ο Τριαντάφυλλος αλλά και για τον Αλέξη Παππά μίλησε η Μαριάνθη Κάσδαγλη στο 7 Μέρες Tv και στη Νιόβη Καραπιπέρη.

Γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο αρνητικό κλίμα απέναντι στον Τριαντάφυλλο;

Πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κακός άνθρωπος. Μπορεί καμιά φορά να γίνεται κουραστικός, να θέλει να κάνει το show του, αλλά είναι αληθινός. Δεν υποκρίνεται, όπως κάνουν άλλοι. Ίσως να μην τους αρέσει και το γεγονός ότι είναι αγαπητός στον κόσμο.

Εκφράστηκες με θετικά λόγια για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος υπήρξε κόκκινο πανί και για τι δύο ομάδες.

Απλώς είπα ότι από την ένωση και μετά -γιατί τότε γνώρισα και τα άλλα παιδιά- δεν είδα έναν κακοπροαίρετο άνθρωπο. Σίγουρα είχε στρατηγική, είναι πολύ έξυπνος και το είχε παραδεχτεί κι ο ίδιος.

To άρθρο Μαριάνθη Κάσδαγλη: “Μάλλον δεν τους αρέσει που ο Τριαντάφυλλος είναι αγαπητός στον κόσμο” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Μετά τον καύσωνα... επιστροφή στην Άνοιξη! Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 10 βαθμούς την Τρίτη

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός από την Τρίτη 4 Μαΐου, μετά το μίνι καλοκαίρι και τον καύσωνα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση έως και 10 βαθμούς ως προς τις μέγιστες τιμές της, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι αρχίζει […]
Αρέσει σε %d bloggers: