Μένιος Φουρθιώτης: 6 ώρες κράτησαν οι απολογίες

i-news24

Μένιος Φουρθιώτης: 6 ώρες κράτησαν οι απολογίες

Μετά από περίπου έξι ώρες ολοκληρώθηκαν οι απολογίες του Μένιου Φουρθώτη και των τριών συγκατηγορούμενων του στον 30ο τακτική ανακριτή. 

Πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα σχετικά με την απόφαση για το εάν οι κατηγορούμενοι θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή θα προφυλακιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, όπως επίσης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων στο σπίτι του παρουσιαστή στο Διόνυσο και εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Click4More: Μένιος Φουρθιώτης: Στην Ευελπίδων για να απολογηθεί – Τι υποστηρίζουν οι συγκατηγορούμενοί του (pics)

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συγκατηγορούμενοι του παρουσιαστή, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Μεταξύ άλλων στις απολογίες του ανέφεραν πως τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ επέμειναν πως η μόνη της σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική συνοδεία.

To άρθρο Μένιος Φουρθιώτης: 6 ώρες κράτησαν οι απολογίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Next Post

Τουρκία: Βία και καταστολή - Εκατοντάδες συλλήψεις διαδηλωτών για την Εργατική Πρωτομαγιά - Σοκαριστικές εικόνες (pics)

Σε 212 συλλήψεις διαδηλωτών για την Εργατική Πρωτομαγιά προχώρησε η αστυνομία στην Τουρκία. Επεισόδια και συμπλοκές, εν μέσω εφαρμογής περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Οι ειδικές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και αστυνομικοί με πολιτική περιβολή στην Τουρκία, συγκρούστηκαν με ηγέτες εργατικών συνδικάτων, αλλά και άλλους διαδηλωτές, πετώντας μερικούς από […]
Αρέσει σε %d bloggers: