Τριαντάφυλλος: Η αδερφή του απαντά και ξεκαθαρίζει για την περίφημη πισίνα

i-news24

Τριαντάφυλλος: Η αδερφή του απαντά και ξεκαθαρίζει για την περίφημη πισίνα

Τι είπε η Δέσποινα για την πισίνα που έχει ο Τριαντάφυλλος;

Πολλά έχουν ακουστεί μέσα, αλλά και έξω από το Survivor για την περίφημη πισίνα που έχει ο Τριαντάφυλλος στο σπίτι του. Σήμερα, λοιπόν, η αδερφή του γνωστού τραγουδιστή, η Δέσποινα Χατζηνικολάου, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, όπου ξεκαθάρισε μια και καλή για το συγκεκριμένο θέμα.

«Η μητέρα μου κι εγώ σαφώς και στεναχωριόμαστε  γιατί δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά ο Τριαντάφυλλος. Είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα, δεν είμαστε ψυχροί και είναι λογικό να αισθανόμαστε στεναχώρια. Όμως δεχόμαστε πάρα πολλά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο για τον αδερφό μου και αυτό μας δίνει δύναμη», είπε αρχικά η Δέσποινα Χατζηνικολάου.

Η Δέσποινα Χατζηνικολάου πρόσθεσε επίσης: «Όσον αφορά την περιβόητη πισίνα που ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος και είδαμε να κυκλοφορεί σε φωτογραφίες, δεν είναι αποκλειστικά στην ιδιοκτησία του Τριαντάφυλλου. Ο αδερφός μου μένει σε συγκρότημα με άλλες έξι πολυκατοικίες, οπότε η πισίνα είναι κοινόχρηστη και τη μοιράζονται όλοι οι ιδιοκτήτες».

To άρθρο Τριαντάφυλλος: Η αδερφή του απαντά και ξεκαθαρίζει για την περίφημη πισίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Κ. Μητσοτάκης: Να μην ξανακλείνει ό,τι ανοίγει – Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις

Για μια νέα συμφωνία εμπιστοσύνης ανάμεσα στην πολιτεία, τους επαγγελματικούς φορείς και τους πολίτες μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο χαιρετισμό του στο διαδικτυακό συνέδριο της ΕΣΕΕ για τα είκοσι χρόνια της Ετήσιας Έκθεσης Ελληνικού Εμπορίου. «Όσο προφυλασσόμαστε, τόσο να εργαζόμαστε. Και όσο πειθαρχούμε, τόσο να κυκλοφορούμε. Ώστε ό,τι ανοίγει, […]
Αρέσει σε %d bloggers: