Παυλάκης: Χάσαμε διασωληνωμένο συγγενή μας – Είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου

i-news24

Παυλάκης: Χάσαμε διασωληνωμένο συγγενή μας – Είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου

Συγγενή του από κορονοϊό, ο οποίος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, έχασε ο ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης. Μάλιστα, ο ασθενής είχε διασωληνωθεί και, όπως είπε, «κανένα μέτρο από μόνο του δεν θα μας γλιτώσει από την πανδημία».

«Μόλις χάσαμε κι εμείς διασωληνωμένο συγγενή στην Αθήνα που είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου. Ο κορονοϊός έρχεται ολοένα και κοντινότερα σε κάθε οικογένεια.

Ο Πειραιάς είναι γεμάτος με μεταλλαγμένα στελέχη και δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση ότι ο εμβολιασμός είναι πανάκεια. Οι εργατικές περιοχές της Αττικής θα πληγούν σκληρά με όλες τις δουλειές ανοιχτές χωρίς ισχυρά μέτρα προστασίας» αναφέρει στην ανάρτηση του στο Facebook.

Και προσθέτει: «Εν τω μεταξύ αυτός ο πανικός ότι τα σπίτια είναι το “πρόβλημα” κι άμα βγούμε έξω και τα ανοίξουμε όλα, εστίαση, σχολεία, εκκλησίες θα τελειώσουμε με την επιδημία, δεν λέει να κοπάσει. Κάνουμε τις επιθυμίες μας πραγματικότητα.

Είναι καιρός να αρχίσει ουσιαστική και μόνιμη καμπάνια ενημέρωσης σε βάθος για όλη την κοινωνία. Κανένα μέτρο από μόνο του δεν θα μας γλυτώσει από την πανδημία.

Σε αυτή τη φάση τα χρειαζόμαστε όλα. Αυτοπροστασία με καλές μάσκες σωστά φορεμένες. Αποστάσεις και αποφυγή εσωτερικών χωρών και συνωστισμών. Εμβόλια. Τεστ συχνά για όλους που βρίσκονται σε κοινούς χώρους. Το μόνο μαγικό φάρμακο αυτή τη στιγμή είναι αυτό που έκανε η Πορτογαλία. Έκοψαν το τεράστιο τρίτο κύμα που είχαν σε ένα μήνα. 12 φορές κάτω τα κρούσματα, κανένα θάνατο σήμερα! Γιατί δεν κάνουμε το ίδιο;;».

To άρθρο Παυλάκης: Χάσαμε διασωληνωμένο συγγενή μας – Είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βασω Δελημητρου

Next Post

Παναθηναϊκός: Τελειώνει και του Αλεξανδρόπουλου

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αναμένεται να είναι ο επόμενος παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Το τωρινό συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα μέσου ολοκληρώνεται το 2022, ωστόσο οι πράσινοι θέλουν να τον επιβραβεύσουν για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, αλλά και να τον “δέσουν” στην ομάδα, καθώς δεν είναι λίγες […]
Αρέσει σε %d bloggers: