Παλαιό Φάληρο: 98 πρόστιμα σε «κοντράκηδες» και «γκαζιάρηδες»

i-news24

Παλαιό Φάληρο: 98 πρόστιμα σε «κοντράκηδες» και «γκαζιάρηδες»

98 παραβάσεις βεβαίωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης που πραγματοποίησε την Δευτέρα 5 Απριλίου, στην περιοχή των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Παλαιό Φάληρο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, βεβαίωσαν τις εξής παραβάσεις: 18 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 5 για στέρηση πινακίδας κυκλοφορίας, 11 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 23 για μη χρήση ζώνης, 12 για θόρυβο, 17 για φιμέ τζάμια, 3 για επίδειξη ικανότητας οδήγησης και 9 λοιπές παραβάσεις.

Επιπλέον, αφαιρέθηκαν 13 άδειες ικανότητας οδήγησης, 27 άδειες κυκλοφορίας και 41 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 18 οχήματα.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

ς.

To άρθρο Παλαιό Φάληρο: 98 πρόστιμα σε «κοντράκηδες» και «γκαζιάρηδες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σπυρος Πλουμιδης

Next Post

Ανησυχία Στόλτεμπεργκ για τις ρωσικές στρατιωτικές δραστηριότητες στην Ουκρανία

Δεν κρύβει την ανησυχία του ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ αναφορικά με τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Ρωσίας στην Ουκρανία στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. “Τηλεφώνησα στον πρόεδρο Ζελένσκι προκειμένου να τον ενημερώσω για τη ζωηρή μου ανησυχία σε ό,τι αφορά τις στρατιωτικές δραστηριότητες της […]
Αρέσει σε %d bloggers: