Κακός χαμός στο Πρωινό για τον Γιώργο Λιβάνη: «Είναι ο κερατάς»

i-news24

Κακός χαμός στο Πρωινό για τον Γιώργο Λιβάνη: «Είναι ο κερατάς»

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Λιβάνης… Ποιος είναι ο πραγματικός Survivor;

Όσα βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στο Survivor, μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έχουν προκαλέσει πολλά σχόλια. Κάπως έτσι, για άλλη μια φορά, ο Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε άθελά του στο επίκεντρο των συζητήσεων στο Πρωινό.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Ο Γιώργος Λιβάνης μαθαίνω, επειδή έχουμε κοινούς φίλους, ότι δεν είναι χαρούμενος με αυτά που βλέπει. Θεωρεί ότι τα έχει ή δεν τα έχει η Μαριαλένα με τον Σάκη, ότι εκτίθεται. Γι’ αυτό και έχει εξαφανιστεί, γιατί τι να πει ο άνθρωπος»;

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Περρής είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη: «Κάνω μία πρόβλεψη. Όταν τελειώσει το παιχνίδι, ο Σάκης δεν θα θέλει να δει τη Μαριαλένα».

Και λίγο πριν την εκπνοή της κουβέντας, ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

Γιώργος Λιάγκας: Τώρα ο Λιβάνης πια παίρνει μια αρνητική δημοσιότητα, φαίνεται ότι είναι το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, χωρίς να το έχει επιλέξει ο ίδιος.

Φαίη Σκορδά: Όχι το τρίτο.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είναι ο κερατάς.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν ήθελα να το πω εγώ.

To άρθρο Κακός χαμός στο Πρωινό για τον Γιώργο Λιβάνη: «Είναι ο κερατάς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Γαλλία – κορονοϊός: Θετικά αποτελέσματα για το εμβόλιο της Valneva – Αρχίζουν οι δοκιμές της γ’ φάσης

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για ένα ακόμη υποψήφιο εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Η Valneva ανακοίνωσε σήμερα θετικά αποτελέσματα του εμβολίου στα αρχικά στάδια των κλινικών δοκιμών και προγραμματίζει να αρχίσει δοκιμές τρίτης φάσης αυτόν τον μήνα. Η γαλλική φαρμακοβιομηχανία, το εμβόλιο της οποίας χρησιμοποιεί την τεχνολογία που έχει το εγκεκριμένο […]
Αρέσει σε %d bloggers: