Η VW τρολάρει τη Subaru για το περιβάλλον (+video)

i-news24

Αν η VW επιζητεί δημοσιότητα, το μόνο σίγουρο είναι πως τα καταφέρνει. Η πρόσφατη καρικατούρα με το θέμα «Voltswagen» προκάλεσε σάλο και την έβαλε εκ νέου στο κλείστρο των ελεγκτικών μηχανισμών της Αμερικής, όμως οι ιθύνοντες της VW δεν πτοούνται. Νέο τους «χτύπημα», διαφήμιση του ID.4 που κάνει πλάκα στη Subaru, για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το σποτ αυτό καθεαυτό, δεν εστιάζει στην ιαπωνική εταιρία. Προμοτάρει το πόσο καλύτερο είναι το ηλεκτρικό crossover για τη μέση οικογένεια, εστιάζοντας στην ησυχία που παρέχει χάρις στην απουσία θερμικού κινητήρα. Το κλιπ ξεκινά από το γκαράζ, όπου το ID.4 φορτίζει, και καταλήγει με την οικογένεια να εκδράμει στην εξοχή. Στον δασικό δρόμο το VW διασταυρώνεται με ένα λασπωμένο Subaru Outback, που φέρει αυτοκόλλητο «I Love Nature (αγαπώ τη φύση)» στο πίσω μέρος. Τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα χρησιμοποιούνται από τους λάτρεις της περιπέτειας, που χρησιμοποιούν τα SUV τους για εκτός δρόμους περιηγήσεις και λοιπές δραστηριότητες στας εξοχάς.

Η VW «πάτησε» σε αυτό το motto, για να σατιρίσει (ή κράξει με το γάντι) την -κατά τη γνώμη τους- αναντιστοιχία στα λεγόμενα του αυτοκόλλητου και τα πεπραγμένα του αυτοκινήτου. Ότι δηλαδή αγάπη για τη φύση και παραδοσιακό crossover δεν ταιριάζουν, λόγω θορύβου και εκπομπών ρύπων. Το Outback, κοινώς, διαταράσσει την ηρεμία του δάσους με τα ντεσιμπέλ του βενζινοκινητήρα και το μολύνει, λόγω CO2. Αφήνουμε κατά μέρος το πόσο προστατεύει το περιβάλλον η ηλεκτροκίνηση και πάμε στα της «ΦαουΒε».

To ID.4 πράγματι δεν κάνει θόρυβο και δεν έχει εξάτμιση για να γεμίσει σωματίδια την ατμόσφαιρα, όμως την ίδια στιγμή στις Η.Π.Α. η γερμανική εταιρία διαθέτει δυο «κτήνη», στη μορφή των Atlas και Atlas Cross Sport (που πάνε και πολύ καλά στις πωλήσεις). Επιπλέον, και πολύ βασικότερα, ο «χαβαλές» προέρχεται από μια εταιρία που πλήρωσε 25 δις δολάρια για την υπόθεση «Dieselgate», η οποία αφορούσε παρατυπίες για εκπομπές ρύπων! «Seriously;», που λέει και το κοριτσάκι.

The post Η VW τρολάρει τη Subaru για το περιβάλλον (+video) appeared first on AutoGreekNews.

agnadmin2

Next Post

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: 29 Απριλίου αντί 30 του μήνα οι πληρωμές

Στις 29 Απριλίου θα γίνει η καταβολή επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ. Αυτό ανακοίνωσε ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σήμερα, Τρίτη (06.04.2021). Τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ θα πληρωθούν στις 29 Απριλίου και όχι την επομένη, καθώς η 30ή Απριλίου συμπίπτει με τη Μεγάλη Παρασκευή. Συγκεκριμένα, ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τα […]
Αρέσει σε %d bloggers: