“Όταν συμφώνησα για το House of fame, έβλεπα εφιάλτες επί 4 μήνες”

i-news24

“Όταν συμφώνησα για το House of fame, έβλεπα εφιάλτες επί 4 μήνες”

Ξαφνιάζει με την ειλικρινή του δήλωση για το House of fame του ΣΚΑΪ!

Για την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του House of fame μίλησε ο Φοίβος στην κάμερα του Πρωινού!

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη, ο δημοφιλής συνθέτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “νόμιζα ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολη η εμπειρία του House of Fame, αλλά όπως λένε, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά”.

“Ήμουν πολύ αγχωμένος στην αρχή. Από όταν συμφώνησα, έβλεπα εφιάλτες επί 4 μήνες. Ήρθε η στιγμή, έπεσα από τον γκρεμό και κολύμπησα”, είπε ο Φοίβος. Σχετικά με την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά που δεν έγινε καθώς δεν μπορούσαν να παραστούν η Δέσποινα Βανδή και η Καίρη Γαρμπή, ο Φοίβος ανέφερε:

 

«Δεν ξέρω, εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, οι υπεύθυνοι τα κανονίζουν. Κι εγώ τα ακούω αυτά, δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Τα έχουν αναλάβει άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν αυτές τις συμφωνίες και θα μάθουμε τι θα γίνει».

To άρθρο “Όταν συμφώνησα για το House of fame, έβλεπα εφιάλτες επί 4 μήνες” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Λαϊκές αγορές: Θα λειτουργήσουν κανονικά την Τετάρτη 7 Απριλίου

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Τετάρτη, 7 Απριλίου, οι λαϊκές αγορές όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ). Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Παραμένουμε μακριά από δήθεν απεργιακές κινητοποιήσεις, συγκεκριμένων, κατ’ επάγγελμα συνδικαλιστών, που δεν επιθυμούν τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του κλάδου μας […]
Αρέσει σε %d bloggers: