Φαρμακοποιοί: Μην ζητάτε αντικατάσταση εμβολίου – Δεν γίνεται

i-news24

Φαρμακοποιοί: Μην ζητάτε αντικατάσταση εμβολίου – Δεν γίνεται

H πλατφόρμα προγραμματισμού για εμβολιασμό COVID-19 δεν δίνει τη δυνατότητα αλλαγής εμβολίου, διευκρινίζει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) και καλεί τους πολίτες να μην προσέρχονται στα φαρμακεία για την αντικατάσταση του εμβολίου.

«Επειδή παρατηρήθηκε το φαινόμενο πολλοί πολίτες να προσέρχονται στα φαρμακεία μετά τον προγραμματισμό τους για εμβολιασμό για να αντικαταστήσουν το εμβόλιο το οποίο έχει επιλεγεί από το σύστημα, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος διευκρινίζει ότι η πλατφόρμα προγραμματισμού για εμβολιασμό COVID -19 δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΦΣ.

Επομένως και προστίθεται πως για επιδημιολογικούς λόγους και για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και συγχρωτισμού παρακαλούνται οι πολίτες να μην προσέρχονται στα φαρμακεία για την αντικατάσταση του εμβολίου.

To άρθρο Φαρμακοποιοί: Μην ζητάτε αντικατάσταση εμβολίου – Δεν γίνεται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κατερινα Σερετη

Next Post

«Δεν δέχομαι καμία συγγνώμη» απαντά η Ιωάννα στην 35χρονη - Τι κρύβεται πίσω από την ομολογία που άργησε έναν χρόνο

«Η Ιωάννα και οι γονείς της δεν δέχονται καμία συγνώμη» λέει στο newsit.gr ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μετά την ομολογία της 35χρονης Έφης ότι αυτή ήταν που επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη κοπέλα πέρυσι το Μάιο στην Καλλιθέα. Σήμερα (05.04.2021), σχεδόν ένα χρόνο μετά το περιστατικό που […]
Αρέσει σε %d bloggers: