Τα καταστήματα MediaMarkt άνοιξαν με click inside και click away

i-news24

Τα καταστήματα MediaMarkt άνοιξαν με click inside και click away

Αγορές άμεσα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

Η MediaMarkt, η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, από σήμερα είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί και πάλι στους μεγάλους και άνετους χώρους των καταστημάτων της, για να δείτε από κοντά ατελείωτα προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας.

Μαζί από κοντά με ασφάλεια, λοιπόν, και πολλούς τρόπους για να κάνετε τις αγορές σας! Πλέον, μπορείτε να κλείσετε απλά το ραντεβού σας στο click inside ή να κάνετε τα ψώνια σας με click away και μόλις σε 60’ η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη προς παραλαβή στο κατάστημα της επιλογής σας.

Κάντε την κίνηση smart, τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα, με απόλυτη ασφάλεια!

Σημειώνεται ότι για τη μετάβασή σας στα καταστήματά μας ισχύει η υποχρεωτική αποστολή sms στο 13032. Μην ξεχνάτε ότι έχετε 3 ώρες στη διάθεσή σας για να αποκτήσετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, ενώ η τήρηση των αποστάσεων και η χρήση μάσκας είναι απαραίτητες.

Εμείς, στη MediaMarkt, φροντίζουμε ώστε σε όλα τα καταστήματα του δικτύου μας να τηρούνται στο έπακρο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, για να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, με την πιο άμεση εξυπηρέτηση και φυσικά με ασφάλεια.

Και μην ξεχνάτε ότι έχετε πάντα τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr.

* Εξαιρούνται τα καταστήματα Πάτρας και Θεσσαλονίκης

To άρθρο Τα καταστήματα MediaMarkt άνοιξαν με click inside και click away δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωστας Παπαδοπουλος

Next Post

Public ανοιχτά, μαζί ξανά, με Click Away και Click inside

Το δίκτυο καταστημάτων Public υποδέχεται ξανά τους καταναλωτές, με απόλυτη ασφάλεια. Το Public κάνει από σήμερα “restart” σε όλη την Ελλάδα, με απόλυτη ασφάλεια! Το φιλόξενο προσωπικό της #1 αλυσίδας ψυχαγωγίας και τεχνολογίας στην Ελλάδα υποδέχεται τους καταναλωτές για αγορές από όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, με Click Inside ή Click […]
Αρέσει σε %d bloggers: