Συγκλονιστικό viral βίντεο για τον ήρωα πιλότο Γιώργο Μπαλταδώρο

i-news24

Συγκλονιστικό viral βίντεο για τον ήρωα πιλότο Γιώργο Μπαλταδώρο

Σε λίγες ημέρες, στις 12 Απριλίου, συμπληρώνονται 3 χρόνια από την ημέρα που ο ήρωας Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος, πατέρας δύο παιδιών, έπεσε υπέρ πατρίδος κοντά στη Σκύρο. Επέστρεφε από αποστολή αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών, όταν το μονοθέσιο αεροσκάφος M2000-5 της 114ΠΜ/331Μ, σε απόσταση εννέα ναυτικών μιλίων βορειοανατολικά του νησιού συνετρίβη στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το LamiaReport, φίλοι του ήρωα πιλότου, Γιώργου Μπαλταδώρου, δημιούργησαν βίντεο με την σκέψη στην οικογένειά του, στους δικούς τους ανθρώπους, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα: «Κανείς Απών… Άλλοι στη γη, άλλοι στον ουρανό! Ο Γιώργος δεν θα πεθάνει ποτέ όσο τον θυμόμαστε, και τον θυμόμαστε».

Το βίντεο περιέχει συγκλονιστικές εικόνες από αερομαχία του Γιώργου Μπαλταδώρου, όπου ακούγεται η φωνή του, καθώς έχει εγκλωβίσει ένα τουρκικό F16 που παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο.

Επίσης, φιλοξενούνται εικόνες από το χωριό του Γιώργου, το Μορφοβούνι Καρδίτσας, ακόμη και από το δημοτικό σχολείο του, που πλέον στεγάζεται το Αστυνομικό τμήμα Λίμνης Πλαστήρα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στη μνήμη του:

 

 

 

 

To άρθρο Συγκλονιστικό viral βίντεο για τον ήρωα πιλότο Γιώργο Μπαλταδώρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Ανδρεας Μορφοπουλος

Next Post

Ρωσία: Με βήχα και πυρετό ο φυλακισμένος Ναβάλνι

Ο επικριτής του Κρεμλίνου Αλέξέι Ναβάλνι, που εκτίει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών στις φυλακές Πακρόφ της περιοχής Βλαντίμιρ, 100 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας και άρχισε απεργία πείνας την περασμένη εβδομάδα διαμαρτυρόμενος για την συνθήκες που επικρατούν στην φυλακή, δήλωσε σήμερα με ανάρτηση του στο Instagram ότι έχει πυρετό 38,1 και […]
Αρέσει σε %d bloggers: