Παράταση για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στη δράση «e-λιανικό»

i-news24

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στη δράση «e-λιανικό»

Δημοσιεύθηκε η απόφαση παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων στη δράση «e-λιανικό – Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος» του ΕΠΑνΕΚ.

Η παράταση είναι έως αύριο, Τρίτη 6 Απριλίου 2021, και ώρα 15:00, αντί για σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, ώρα 15:00.

Η δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους.

Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

To άρθρο Παράταση για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στη δράση «e-λιανικό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αθηνα Σκορδιαλου

Next Post

Ο Χάρης Σώζος για το τροχαίο ατύχημα – «Έσπασα έξι πλευρά, τρύπησε λίγο ο πνεύμονας»

«Αν δεν ήταν το ατύχημα μπορεί να πήγαινε παραπάνω ο ρόλος», είπε ο Χάρης Σώζος για τις Άγριες Μέλισσες. Στην εκπομπή Ευτυχείτε και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Σώζος, ο οποίος μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν καιρό με τη μοτοσυκλέτα […]
Αρέσει σε %d bloggers: