Ο Φάνης Χριστοδούλου προσωρινός πρόεδρος της ΕΟΚ

i-news24

Ο Φάνης Χριστοδούλου προσωρινός πρόεδρος της ΕΟΚ

Συγκροτήθηκε Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, που θα οδηγήσει την Ομοσπονδία στις εκλογές της. Νέος πρόεδρος, ο Φάνης Χριστοδούλου. “Συμφώνησαν” για το καλό του μπάσκετ Λιόλιος – Φασούλας. Δεν συμμετείχε η πλευρά Βασιλακόπουλου, αναμένεται να προσβάλει τη διαδικασία.

Στο… προσκήνιο ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ μετά από μια επεισοδιακή διαδικασία. Ο Φάνης Χριστοδούλου είναι ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, που όρισε το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας συνεχίστηκε μετά από την αρχική διακοπή και την αποχώρηση της πλευράς Βασιλακόπουλου και όπως προέκυψε, ο Φάνης Χριστοδούλου είναι αυτός που θα οδηγήσει την ΕΟΚ σε εκλογές.

Το Δ.Σ. συνεχίστηκε με τα 10 από τα 21 μέλη που παρέμεριναν. Οι παρατάξεις του Βαγγέλη Λιόλιου και τον Παναγιώτη Φασούλα (με ψήφους 9-1) έβγαλαν τον Φάνη Χριστοδούλου για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης και τα αποτελέσματα αναμένεται να κατατεθούν στο Πρωτοδικείο.

Περισσότερα σε λίγο…

 

To άρθρο Ο Φάνης Χριστοδούλου προσωρινός πρόεδρος της ΕΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Lockdown: «Βροχή» τα πρόστιμα στους ελέγχους – Σε μπαρ και μαγαζιά ρούχων μέχρι οίκους ανοχής

Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες έκαναν το διάστημα 2/4 έως 4/4 συνολικά 245.819 ελέγχους και κατέγραψαν 3.655 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού για τον κορονοϊό. Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 1.214.100€, κύρωση αναστολής λειτουργίας 15 ημερών σε 5 επιχειρήσεις και κύρωση αναστολής λειτουργίας 30 ημερών σε μία επιχείρηση. Κυριότερες παραβάσεις ήταν […]
Αρέσει σε %d bloggers: