ΟΦΗ: Εξήγησε γιατί έκλαψε στο γκολ ο Σολίς

i-news24

ΟΦΗ: Εξήγησε γιατί έκλαψε στο γκολ ο Σολίς

Ο Ναζαρένο Σολίς δημιούργησε μία από τις πιο έντονες στιγμές της αγωνιστικής στη Superleague, όταν και ξέσπασε σε κλάματα αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε για να χαρίσει τη νίκη στον ΟΦΗ στη δεύτερη “στροφή” των play out.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάρκυά του και στη συνέχεια έδειξε τον ουρανό, αφιερώνοντας το γκολ στον πατέρα του, όπως εξήγησε ο ίδιος.

ΟΦΗ: Απίστευτη στιγμή με τον Σολίς να σκοράρει και να ξεσπά σε κλάματα

«Ηταν ένα πολύ έντονο συναίσθημα, γιατί υπέφερα πολύ από την απώλειά του. Μου ήρθε στο μυαλό ο πατέρας μου, όλος ο πόνος που ζούμε και πόσο υποφέρουμε χωρίς εκείνον. Ηταν μία πολύ σημαντική νίκη για τον ΟΦΗ και για μένα προσωπικά ήταν σημαντικό που σκόραρα», τόνισε ο Σολίς.

To άρθρο ΟΦΗ: Εξήγησε γιατί έκλαψε στο γκολ ο Σολίς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βαιος Τασουλας

Next Post

Οικογενειακό δίκαιο: Νομικές παρατηρήσεις δικαστικών για τις αλλαγές

Σε νομικές παρατηρήσεις προχώρησε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σχετικά με τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις μεταρρυθμίσεις στο Οικογενειακό Δίκαιο (σχέσεις γονέων και τέκνων). Η Ένωση απέστειλε τις προτάσεις της σχετικά με τις αλλαγές που πρέπει να επέλθουν τόσο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης όσο και στα κοινοβουλευτικά πολιτικά […]
Αρέσει σε %d bloggers: