Ξανακατέβηκαν τα ρολά στο Notos – Είχε ανοίξει παράνομα με click inside

i-news24

Ξανακατέβηκαν τα ρολά στο Notos – Είχε ανοίξει παράνομα με click inside

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι και ενώ από το πρωί λειτουργούσε κανονικά το πολυκατάστημα Notos κατέβασε και πάλι τα ρολά αφού δεν είχε το δικαίωμα να είναι ανοικτό. Επιβλήθηκε και πρόστιμο 8.000 ευρώ. 

Αστυνομικοί μετέβησαν επί τόπου και έκλεισαν το γνωστό κατάστημα αφού με βάση την υπουργική απόφαση τα εμπορικά κέντρα, που λειτουργούν με την μέθοδο shop in a shop, όπως είναι η εν λόγω επιχείρηση, θα είναι ανοικτά, αλλά μόνο στις περιοχές εκείνες που δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες επιδημιολογικά. Η Αττική είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη περιοχή και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να λειτουργούν τέτοιου είδους επιχειρήσεις. 

Από νωρίς πολίτες μετέβαιναν στο κατάστημα, άλλοι γιατί είχαν ραντεβού, είτε γιατί ήθελαν να κλείσουν ραντεβού. 

Να σημειωθεί ότι το Attica που είναι πολύ κοντά στο Notos παρέμεινε κλειστό.

Μιλώντας νωρίτερα στο newsit.gr ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης είπε ότι στην επιχείρηση μετέβη κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ (Διϋπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς) και επιβλήθηκε πρόστιμο 8000 ευρώ, εκ των οποίων 5000 ευρώ στην επιχείρηση και 3000 ευρώ στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Click4More Άνοιξε μεγάλο πολυκατάστημα στην Αθήνα ενώ απαγορεύεται!

Μάλιστα, όπως μας ανέφερε ο ίδιος η μόνη εργασία η οποία επιτρέπεται στα πολυκαταστήματα είναι η προετοιμασία και η αποστολή ηλεκτρονικών παραγγελιών. 

Ρεπορτάζ: Θανάσης Παπαδής/Λευτέρης Σουχάιμπ/Δήμητρα Τριανταφύλλου

To άρθρο Ξανακατέβηκαν τα ρολά στο Notos – Είχε ανοίξει παράνομα με click inside δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κατερινα Σερετη

Next Post

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα! Τουλάχιστον 2.853.908 νεκροί παγκοσμίως

Η πανδημία του νέου κορονοϊού προκάλεσε τουλάχιστον 2.853.908 θανάτους από τότε που το γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Κίνα διαπίστωσε την εμφάνιση της ασθένειας στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019. Αυτό αναφέρει ο νεότερος απολογισμός του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP).  Περισσότερες από 131.213.930 θετικές διαγνώσεις έχουν επίσημα καταγραφεί αφότου ξεκίνησε η […]
Αρέσει σε %d bloggers: