Μπάχαλο με καυγάδες μεταξύ παικτών στην Τσέλσι

i-news24

Μπάχαλο με καυγάδες μεταξύ παικτών στην Τσέλσι

Η Τσέλσι βρισκόταν σε απόλυτα ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό, αλλά η αναπάντεχη ήττα με το “βαρύ” 5-2 από τη σχεδόν υποβιβασμένη Γουέστ Μπρομ, φαίνεται ότι δημιούργησε… μπάχαλο στο εσωτερικό της.

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Κέπα πιάστηκε στα χέρια με τον Ρούντιγκερ στην προπόνηση και ο Τούχελ αναγκάστηκε να διώξει τον δεύτερο, για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Επεισόδιο υπήρξε όμως και μεταξύ του αρχηγού Θέσαρ Αθπιλικουέτα και του Ρις Τζέιμς, αμέσως μετά το ματς, γεγονός που δείχνει ότι το “κλίμα” στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατόν, ενόψει και των αγώνων της Τσέλσι με την Πόρτο για το Champions League.

 

To άρθρο Μπάχαλο με καυγάδες μεταξύ παικτών στην Τσέλσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βαιος Τασουλας

Next Post

Πρόγραμμα «Γέφυρα 2»: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

Ξεκίνησε σήμερα, 5 Απριλίου, η λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) του Υπουργείου Οικονομικών, για την υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 2», το οποίο προσφέρει στήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν αποδεδειγμένα πληγεί από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού. Το νέο Πρόγραμμα καλύπτει […]
Αρέσει σε %d bloggers: