Μαρία Κορινθίου: Όταν σε αυτό το χώρο δεν γλείφεις, πληρώνεις το τίμημα πολύ ακριβά

i-news24

Μαρία Κορινθίου: Όταν σε αυτό το χώρο δεν γλείφεις, πληρώνεις το τίμημα πολύ ακριβά

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ: Τι δήλωσε για την εμπειρία της στο χώρο, τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη και τις παραστάσεις Live streaming.

Η Μαρία Κορινθίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up” και αναφέρθηκε στο πώς η εξωτερική της εμφάνιση έχει σταθεί εμπόδιο στη δουλειά της, στις live streaming παραστάσεις αλλά και στο φλερτ με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Για τα εμπόδια που έχει φέρει η εξωτερική της εμφάνιση στη δουλειά της, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Η ομορφιά μου μού έχει κλείσει πόρτες, ειδικά στο θέατρο. Δεν μπορούσαν να με φανταστούν σε διάφορους ρόλους. Κακώς! Όταν λειτουργείς ως μονάδα σε αυτό το χώρο από τα 24 και δεν σε βοηθάει κανένας, ούτε έχεις πλάτες, ούτε γλείφεις, ούτε είσαι σε κλίκες το πληρώνεις το τίμημα και πάρα πολύ ακριβά».

Για τις παραστάσεις live streaming: «Θεωρώ το live streaming είναι απλά έσχατη ανάγκη για βιοποριστικούς λόγους.

Και μένα μου είπαν να κάνω το Τζόρνταν live streaming αλλά αρνήθηκα. Εγώ δεν έκανα ποτέ δουλειά για τα χρήματα.

Αν θεωρούσα ότι έκανα κάτι λάθος, έφευγα. Θα μπορούσα να είχα κάνει πάρα πολλά για τα χρήματα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κορινθίου.

Για το φλερτ με τον Γιάννη Αΐβάζη: «Για τον Γιάννη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, εγώ ήμουν πιο δύσκολη. Με κυνήγησε πολύ! Είμαι και τέτοιος άνθρωπος εγώ. Με έβαλε στη διαδικασία να μου γυρίσει το κεφάλι, να τον κοιτάξω από πάνω μέχρι κάτω και να πω ότι ίσως και να αξίζει», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

To άρθρο Μαρία Κορινθίου: Όταν σε αυτό το χώρο δεν γλείφεις, πληρώνεις το τίμημα πολύ ακριβά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωστας Παπαδοπουλος

Next Post

Ποια Maserati κρύβεται κάτω από την Alfa Romeo Giulia;

Η Maserati βρίσκεται σε φάση αναγέννησης, με την MC20 να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του αυτοκινητικού κοινού. Όσο εντυπωσιακή και λαμπερή κι αν είναι, όμως, στη Μόντενα γνωρίζουν πως άλλο μοντέλο πρέπει να τραβήξει το «κάρο». Σαφώς, η τριάδα των Ghibli/Levante/Quattroporte κρατάει τα εμπορικά σκήπτρα, ωστόσο η επόμενη GranTurismo είναι εξίσου […]
Αρέσει σε %d bloggers: