Ιμπραΐμοβιτς: Δημοσίευμα «φωτιά» – «Σκότωσε λιοντάρι και το πήρε για τρόπαιο»

i-news24

Ιμπραΐμοβιτς: Δημοσίευμα «φωτιά» – «Σκότωσε λιοντάρι και το πήρε για τρόπαιο»

Ζλάταν, έκανες κάτι τόσο τραγικό; Δημοσίευμα από τη Σουηδία αναφέρει πως ο Ιμπραΐμοβιτς σκότωσε στην Αφρική ένα λιοντάρι και το πήρε για… τρόπαιο, στο σπίτι του.

Σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της «Expressen» για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Σύμφωνα με το σουηδικό Μέσο, ο επιθετικός της Μίλαν «σκότωσε στην Αφρική ένα λιοντάρι και πήρε για τρόπαιο το δέρμα, το σαγόνι και το κεφάλι του»!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το 2011 -σε κάποιο ταξίδι του στη Ν. Αφρική- ο Ιμπραΐμοβιτς σκότωσε το λιοντάρι, έναν χρόνο αφότου απέκτησε κυνηγετική άδεια. Το κουφάρι του ζώου φέρεται να κρατήθηκε για έναν χρόνο σε ασφαλές μέρος, για να σταλεί στον Σουηδό το δέρμα, το σαγόνι και το κεφάλι του (φέρεται να το έχει στο σπίτι του στο Μάλμε). Η εφημερίδα επικοινώνησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση…

Το λιοντάρι έχει χαρακτηριστεί επισήμως εκτεθειμένο – ευάλωτο είδος, έχοντας υποστεί, πιθανώς μη αναστρέψιμη, μείωση του πληθυσμού τους στην Αφρική τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Παρ’ όλα αυτά, κάθε χρόνο στην Αφρική σκοτώνονται 600 λιοντάρια από τουρίστες. Σύμφωνα με την «Expressen», 82 κυνηγοί στη Σουηδία έχουν ένα λιοντάρι για τρόπαιο στο σπίτι τους.

To άρθρο Ιμπραΐμοβιτς: Δημοσίευμα «φωτιά» – «Σκότωσε λιοντάρι και το πήρε για τρόπαιο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Εμβόλιο Astrazeneca: «Μπλόκο» στους κάτω των 30 στην Βρετανία;

Η βρετανική ρυθμιστική αρχή υγείας εξετάζει μια πρόταση να μην χορηγείται το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που ανέπτυξαν η Astrazeneca και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης σε νεότερους ανθρώπους λόγω ανησυχιών για πολύ σπάνιες περιπτώσεις αιματικών θρόμβων, μετέδωσε σήμερα το Channel 4. «Δύο ανώτερες πηγές δήλωσαν ότι ενώ τα δεδομένα εξακολουθούν […]
Αρέσει σε %d bloggers: