ΕΠΟ: Ο Φιλιππούσης νέος εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας

i-news24

ΕΠΟ: Ο Φιλιππούσης νέος εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας

Το ρόλο του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ ανέλαβε ο μέχρι πρότινος διευθυντής επικοινωνίας της Ομοσπονδίας, Ιάκωβος Φιλιππούσης. Αναπληρωτής πρόεδρος ο Δημητρίου.

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης είναι ο νέος εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, παίρνοντας τη θέση του Αλέξη Δέδε, στη νέα εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας, που συγκροτήθηκε τη Δευτέρα (05.04.2021).

Η σημερινή ήταν η πρώτη συνεδρίαση στην ΕΠΟ μετά την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Ομοσπονδία. Ο μέχρι πρωτινό διευθυντής επικοινωνίας της Ομοσπονδίας προτάθηκε από τον Παναγιώτη Δημητρίου και σύμφωνα με δημοσιεύματα ψηφίστηκε από 11 μέλη εκ των 17.

Όπως αναφέρεται, ο Τάκης Αγραφιώτης (Super League – Ολυμπιακός) διαφώνησε με τη διαδικασία και αποχώρησε, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης (πρόεδρος Superleague – Παναθηναϊκός) απείχε επειδή δεν είχε εξουσιοδότηση από τη Λίγκα για να πάρει θέση.

Αναλόγως έπραξαν έπραξε ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2-Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενώ οι Αλέξης Αλεξίου (Super League – AEK) και Μάκης Γκαγκάτσης (Super League – ΠΑΟΚ) ψήφισαν λευκό.

Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας ψηφίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου (με 16 υπέρ και 1 κατά) και β’ αντιπρόεδρος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιος Αντωνίου. Την θέση του ταμία αναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Κλέαρχος Τζαφέρης.

To άρθρο ΕΠΟ: Ο Φιλιππούσης νέος εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

42χρονος έκλεβε σωρηδόν καταλύτες αυτοκινήτων σε Μενίδι, Θρακομακεδόνες

«Μόδα» έχει γίνει τελευταία οι καταλύτες να κάνουν φτερά από τα αυτοκίνητα. Φρένο στη δράση των κλεφτών καταλυτών επιχειρεί να βάλει η ΕΛΑΣ. Χειροπέδες σε έναν 42χρονο που έκλεβε καταλύτες αυτοκινήτων στο Μενίδι και τους Θρακομακεδόνες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Επιχειρησιακών Δράσεων Δυτικής Αττικής. Ο συγκεκριμένος κακοποιός συνελήφθη επ’ αυτοφώρω […]
Αρέσει σε %d bloggers: