Γ’ Εθνική: Επανεκκίνηση στις 11 Απριλίου – Έτσι θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα

i-news24

Γ’ Εθνική: Επανεκκίνηση στις 11 Απριλίου – Έτσι θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ όρισε την 11η Απριλίου 2021 ως ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα επανεκκινήσει στις 11 Απριλίου, θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη και θα διεξαχθεί σε έναν γύρο.

Για την άνοδο στη Football League θα γίνουν αγώνες μπαράζ. Θα σχηματιστούν με γεωγραφικά κριτήρια δύο όμιλοι (Βορρά και Νότου) των 5 ομάδων. Θα είναι αυτές που θα τερματίσουν πρώτες στους δέκα ομίλους της κανονικής διάρκειας.

Οι όμιλοι αυτοί θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης θα πάρουν την άνοδο.

Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δεν μπορεί  να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι εγκρίθηκε η παράταση της μετεγγραφικής περιόδου για τα ερασιτεχνικά σωματεία έως τις 16/4/2021. Ακόμα, αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Γυναικών στις 11/04/2021.

To άρθρο Γ’ Εθνική: Επανεκκίνηση στις 11 Απριλίου – Έτσι θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Γεωργιάδης: Γιατί αποφασίστηκε η αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου στις 3 περιοχές

Λόγω της αναλογίας κρουσμάτων/πληθυσμού αποφασίστηκε η αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα, επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας σε σημερινή διαδικτυακή συζήτηση, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστούν για αρκετό διάστημα μετά την επανεκκίνηση της αγοράς, τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που πλήττονται […]
Αρέσει σε %d bloggers: