Αυτοί είναι οι τρεις διαγωνιζόμενοι που γυρίζουν στο σπίτι του MasterChef

i-news24

Αυτοί είναι οι τρεις διαγωνιζόμενοι που γυρίζουν στο σπίτι του MasterChef

Δείτε ποιοι είναι οι παίκτες που θα επιστρέψουν στο MasterChef.

Πολύ σύντομα θα γίνει… χαμός στο MasterChef, καθώς φτάνει η στιγμή που θα έχουμε επιστροφές παλιών παικτών στον διαγωνισμό.

Αυτό θα συμβεί σχετικά άμεσα στο MasterChef και σίγουρα οι επιστροφές των παικτών θα προκαλέσουν έναν μικρό πανικό στους διαγωνιζόμενους που είναι ακόμα μέσα. Ποιοι είναι όμως, οι τρεις παίκτες που θα γυρίσουν στο παιχνίδι;

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχαν αποκαλύψει, αρχικά, τους δύο πρώτους παίκτες που θα μπουν ξανά στο MasterChef και συγκεκριμένα αυτοί είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Σήμερα, λοιπόν, στον αέρα του «Πάμε Δανάη», ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε πως ο τρίτος παίκτης που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Αναμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο spoiler.

To άρθρο Αυτοί είναι οι τρεις διαγωνιζόμενοι που γυρίζουν στο σπίτι του MasterChef δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Βέλγιο: Κατασχέθηκαν πάνω από 27 τόνοι κοκαΐνης στο λιμάνι της Αμβέρσας

Πάνω από 27 τόνους κοκαΐνης έχουν κατασχεθεί στο λιμάνι της Αμβέρσας από τις 20 Φεβρουαρίου. Οι τελωνειακοί του Βελγίου ερευνούσαν εδώ και 42 μήνες το δίκτυο κρυπτογραφημένων επικοινωνιών Sky ECC, το οποίο χρησιμοποιούν εγκληματικές οργανώσεις. Αυτή η ποσότητα ναρκωτικών έχει αγοραία αξία 1,382 δισεκατομμυρίου ευρώ, διευκρίνισε η εισαγγελία της Αμβέρσας […]
Αρέσει σε %d bloggers: