Άνοιξε μεγάλο πολυκατάστημα στην Αθήνα ενώ απαγορεύεται!

i-news24

Άνοιξε μεγάλο πολυκατάστημα στην Αθήνα ενώ απαγορεύεται!

Μία έκπληξη επιφύλασσε σήμερα το πρωί το άνοιγμα της αγοράς στην Αθήνα, με το Notos να είναι σε λειτουργία, αν και η υπουργική απόφαση σαφώς το εξαιρεί από το δικαίωμα λειτουργίας.

Με βάση την υπουργική απόφαση τα εμπορικά κέντρα, που λειτουργούν με την μέθοδο shop in a shop, όπως είναι η εν λόγω επιχείρηση, θα είναι ανοικτά, αλλά μόνο στις περιοχές εκείνες που δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες επιδημιολογικά.

Η Αττική είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη περιοχή και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να λειτουργούν τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Να σημειωθεί ότι το Attica που είναι πολύ κοντά στο Notos παρέμεινε κλειστό.

Σύμφωνα με πηγές από την Γενική Γραμματεία Εμπορίου, το Notos είχε ενημερωθεί και μάλιστα εγγράφως από την περασμένη εβδομάδα ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Κατά συνέπεια η επιχείρηση πρέπει να κλείσει να επιβληθούν τα νόμιμα πρόστιμα, όπως αυτά προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία. 

To άρθρο Άνοιξε μεγάλο πολυκατάστημα στην Αθήνα ενώ απαγορεύεται! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κατερινα Σερετη

Next Post

Κορονοϊός: Εφιαλτικά σενάρια για μέχρι και 9.000 κρούσματα τη μέρα

Την εκτίμηση ότι η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα γενικότερα δεν απέχουν και πολύ από μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού εξέφρασε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ και επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας HERACLES, Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Μιλώντας στον Real Fm 107,1 στην Θεσσαλονίκη, τόνισε πως η ταχύτητα αύξησης του ιικού φορτίου προκαλεί […]
Αρέσει σε %d bloggers: