Το πρώτο Renault Kangoo «WRC»! (+video)

i-news24

Τους δυο τελευταίους μήνες, οι εταιρίες ταχυμεταφορών ζουν μεγάλες στιγμές. Ελέω lockdown και ορυμαγδού online παραγγελιών, τα κούριερ έχουν τόση δουλειά ώστε κάποια από αυτά (ΕΛΤΑ για παράδειγμα) κατέβασαν διακόπτες. Τι να πουν και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο δρόμο, παλεύοντας να παραδώσουν τις παραγγελίες εγκαίρως. Μόνο σαν το παρακάτω Kangoo δεν πηγαίνουν.

Το επαγγελματικό της Renault υπήρξε ένα από τα αγαπημένα οχήματα για εταιρίες του είδους, με το που παρουσιάστηκε. Το MK1 έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1997 και έμεινε στην παραγωγή για 10 χρόνια. Το 2007 λανσαρίστηκε η 2η γενιά και κράτησε στην αγορά ακόμα περισσότερο, μένοντας ενεργή για 14 χρόνια! Μόλις πριν λίγες εβδομάδες παρουσιάστηκε το ολοκαίνουργιο μοντέλο, καταδεικνύοντας το πόσο επιτυχημένο εμπορικά βίο διάγει το Kangoo.

Στα της 1ης γενιάς, συναντούσαμε 8 διαφορετικούς κινητήρες. Από 1.0 μέχρι 1.9 λίτρα, με την γκάμα ισομερώς μοιρασμένη μεταξύ βενζίνης και πετρελαίου (από 4 μοτέρ), υπήρχε ένας κινητήρας για κάθε γούστο. Ισχυρότερο όλων το 16βάλβιδο βενζινοκίνητο 1.600άρι, με 95 ίππους. Αυτό που θυμίζει Renault 5 Turbo σε ράλλυ δεν γνωρίζουμε τι έχει κάτω από το καπό, αν και η χροιά μας παραπέμπει σε κάποιο από τα ντίζελ. Ο οδηγός του πάντως, βάζει υποψηφιότητα για τιμόνι Megane Maxi (αν και θα πρέπει να έχει το νου του στην έπαρση, καθώς η χαιρετούρα του στο τέλος παραλίγο να του βγει σε κακό).

The post Το πρώτο Renault Kangoo «WRC»! (+video) appeared first on AutoGreekNews.

agnadmin2

Next Post

Πανικός στο Survivor – Η κίνηση της Ελευθερίου προκάλεσε την οργή των παικτών

Δεν έχει περάσει ημέρα στο Survivor που δεν υπάρχουν ταραχές. Ο James Καφετζής κι ο Νίκος Μπάρτζης ζήτησαν από την κόκκινη ομάδα να μεταφέρουν τρεις κουβέρτες στο σεντούκι τους με την ομάδα τελικά να δέχεται. Ωστόσο η Ελευθερία Ελευθερίου, γεμάτη περιέργεια, πήγε να δει τι τοποθετήθηκε στο σεντούκι, λέγοντας ότι […]
Αρέσει σε %d bloggers: