Ο Γιώργος Χρυσοστόμου εξομολογείται – “Έφυγα από 3 σκηνοθέτες, πάντα η μονάδα θεωρείται προβληματική”

i-news24

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου εξομολογείται – “Έφυγα από 3 σκηνοθέτες, πάντα η μονάδα θεωρείται προβληματική”

Μια εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στη Ναταλία Αργυράκη για το Καλύτερα Δε Γίνεται κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για την προσωπική εμπειρία που είχε με δύστροπους σκηνοθέτες.

«Φυσικά έχω δεχθεί λεκτική βία, απαξίωση και γιατί δεν μίλησα τότε. Όταν είσαι μόνος κι αντιδράς σε κάτι…Εγώ στην πορεία μου έχω φύγει από τρεις σκηνοθέτες. Για τότε ήμουν προβληματικός. Ό,τι κι αν κάνει η μονάδα και δίκιο να έχει, είναι προβληματικοί κι αποκλείεται εμείς οι 15 π.χ. να έχουμε κάνει λάθος. Τότε λες δεν θα μιλήσω γιατί να είμαι προβληματικός.

Είναι πολύ αφροδισιακή η εξουσία. Τρομερά. Όταν κάποιος την λαμβάνει ως γοητεία. Εγώ για αυτό σταμάτησα να διδάξω 5-6 μήνες κι είπα ότι δεν το θέλω αυτό το πράγμα γιατί άρχισα να έχω εκνευρισμό που δεν καταλάβαινε ο άλλος και σε πολύ λεπτή απόχρωση μπορεί και να τον πλήγωσα τον άνθρωπο.»

To άρθρο Ο Γιώργος Χρυσοστόμου εξομολογείται – “Έφυγα από 3 σκηνοθέτες, πάντα η μονάδα θεωρείται προβληματική” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Οι 25 πιο καλοντυμένοι άνδρες που πάτησαν ποτέ το κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Όταν πρόκειται για στυλ διασημοτήτων, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος απο την τελετή απονομής των Όσκαρ. Από την ίδρυση τους το 1929, τα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου ήταν το μέρος όπου οι αστέρες δοκίμαζαν τις δεξιότητες τους στην επίσημη ενδυμασία, με εκατομμύρια ανθρώπων από όλο τον κόσμο να παρακολουθεί. Με […]
Αρέσει σε %d bloggers: