Κοινή επιστολή στον Μητσοτάκη από Τζιτζικώστα, Φαρμάκη, Κασαπίδη – Ζητούν αποζημίωση 5.000 ευρώ για τους εμπόρους

i-news24

Κυριάκος Μητσοτάκης

Να ενισχυθεί άμεσα το λιανεμπόριο σε Αχαΐα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη, ζητούν από τον Πρωθυπουργό, ζητούν οι περιφερειάρχες δυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας και Κεντρικής Μακεδονίας.

 Φαρμάκης, Τζιτζικώστας και Κασαπίδης έστειλαν κοινή επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας, ζητώντας να λάβει έκτακτα μέτρα ενίσχυσης για το λιανεμπόριο σε αυτές τις περιοχές που το Lockdown παραμένει μετά την εισήγηση των ειδικών επιστημόνων να μην ανοίξει η αγορά από αύριο Δευτέρα, όπως σε όλες τις άλλες περιοχές. 

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, οι τρεις Περιφερειάρχες στην ανακοίνωσή τους, εξηγούν βάσει νομοθεσίας η ειδική συνθήκη, προβλέπει την οικονομική ενίσχυση των επαγγελματιών ζητώντας άμεσα να εφαρμοστεί, ώστε να καλυφθεί μέρος έστω της απώλειας των εσόδων των επιχειρήσεων. 

Συγκεκριμένα, ζητούν να δοθούν 5.000 ευρώ σε κάθε έμπορο.

To άρθρο Κοινή επιστολή στον Μητσοτάκη από Τζιτζικώστα, Φαρμάκη, Κασαπίδη – Ζητούν αποζημίωση 5.000 ευρώ για τους εμπόρους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Δημητρης Καπετανοπουλος

Next Post

Κορονοϊός – Πειραιάς: Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid-test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – RAPID TEST: Οι πολίτες μπορούν να μετακινηθούν με τον κωδικό 1, (μετάβαση σε ιατρό) και πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ.  Συνεχίζονται στον Πειραιά και την ερχόμενη εβδομάδα, τα δωρεάν Rapid-Test ανίχνευσης του κορονοϊού  στους πολίτες, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Οι έλεγχοι […]
Αρέσει σε %d bloggers: