Πούτιν: Το «sex symbol» της Ρωσίας – Ψηφίστηκε από γυναίκες αλλά και άνδρες

i-news24

Πούτιν: Το «sex symbol» της Ρωσίας – Ψηφίστηκε από γυναίκες αλλά και άνδρες

Ως τον «πιο σέξι άντρα της Ρωσίας» εξέλεξαν τον Πούτιν οι πολίτες της χώρας, σύμφωνα με δημοσκόπηση. Μάλιστα, τον Ρώσο πρόεδρο ψήφισε και το 18% των ανδρών.

Σύμφωνα με την έρευνα του Superjob.ru. ο Πούτιν είναι ο πιο «σέξι άντρας» στη Ρωσία. Τον «Τσάρο» ψήφισε το 17% των γυναικών, αλλά και το 18% των ανδρών.

Σίγουρα, ο Ρώσος ηγέτης έχει… βάλει το χεράκι του για να ενισχύσει τη δημόσια εικόνα του κυρίαρχου «αρσενικού».

Γνώριμες είναι οι εικόνες του όταν απαθανατίστηκε γυμνός από τη μέση και πάνω στη διάρκεια στιγμών χαλάρωσης, να καβαλά άλογο ή να ψαρεύει, υπενθυμίζει η Daily Mail.

 

Ο 68χρονος Βλαδίμηρος ήταν ο μόνος άντρας που συγκέντρωσε διψήφια ποσοστά στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τον ιστότοπο SuperJob.

Ωστόσο, τα ποσοστά του Πούτιν είναι κατά μειωμένα κατά 1% σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα της προηγούμενης χρονιάς.

«Οι Ρώσοι εξακολουθούν να αποκαλούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν ως τον ελκυστικό από τους διάσημους άντρες της χώρας», ανέφερε ο ιστότοπος.

«Σε αυτόν τον τομέα ούτε οι ηθοποιοί, ούτε οι αθλητές, ούτε άλλοι πολιτικοί μπορούν να συγκριθούν μαζί του σήμερα».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, τις «πλάτες» του Πούτιν βλέπουν οι Ρώσοι ηθοποιοί, Ντμίτρι Ναγιάγιεφ, Ντάνιλα Κοζλόβσκι και Κωνσταντίν Καμπένσκι, με μόνο το 2-3% των ερωτηθέντων να τους βρίσκουν πιο ελκυστικούς.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με συνέντευξη 1.000 ανδρών και 1.000 γυναικών σε περισσότερες από 300 πόλεις σε ολόκληρη τη Ρωσία μεταξύ 22 Μαρτίου και 31 Μαρτίου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι δεν πέρασε και πολύς καιρός που εγκρίθηκε ο νόμος που επιτρέπει στον Πούτιν να παραμείνει στην εξουσία ως πρόεδρος μέχρι το 2036!

 

 

To άρθρο Πούτιν: Το «sex symbol» της Ρωσίας – Ψηφίστηκε από γυναίκες αλλά και άνδρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Ανδρεας Μορφοπουλος

Next Post

«Ξεφράκαρε» η Διώρυγα του Σουέζ! Πέρασαν όλα τα πλοία

Η προσάραξη του γιγαντιαίου φορτηγού πλοίου Ever Given στη Διώρυγα του Σουέζ πριν από 10 μέρες παραλίγο να τινάξει στον αέρα το παγκόσμιο εμπόριο. Χρειάστηκαν τιτάνιες προσπάθειες για να ανοίξει ξανά το κανάλι. Πλέον, από το απόγευμα του Σαββάτου (03.04.2021) όλα τα πλοία “σε αναμονή”, που είχαν αποκλειστεί λόγω της […]
Αρέσει σε %d bloggers: