Νέα τουρκική πρόκληση αποκαλύπτεται: Προσπάθησαν να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού

i-news24

Νέα τουρκική πρόκληση αποκαλύπτεται: Προσπάθησαν να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού

Τις τελευταίες ημέρες, μεγάλη είναι η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών, ελληνικής και τουρκικής, στη θάλασσα της Λέσβου. 

Χθες Παρασκευή, καταγράφηκαν 6 απόπειρες να περάσουν από την Τουρκία βάρκες με μετανάστες, οι οποίες συνοδεύονταν από τουρκικές ακταιωρούς.

Τώρα, με δημοσίευμα της “Καθημερινής”, αποκαλύπτεται ότι προ εξαημέρου στην ίδια θαλάσσια περιοχή, εκτυλίχθηκε θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε σκάφος του Λιμενικού και τουρκική ακταιωρό, δίχως μέχρι σήμερα το συμβάν να δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το επεισόδιο σημειώθηκε νυχτερινές ώρες, όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λέσβου, τουρκική ακταιωρός χτύπησε, και μάλιστα δύο φορές, στο πρυμναίο τμήμα του το πλοίο ανοικτής θαλάσσης «050 – Αρκοί» του Λιμενικού. Από τη σύγκρουση, το σκάφος του Λιμενικού έπαθε μικρές υλικές ζημιές.

Παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί και τον Ιανουάριο στην περιοχή των Ιμίων.  

 

To άρθρο Νέα τουρκική πρόκληση αποκαλύπτεται: Προσπάθησαν να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αθηνα Σκορδιαλου

Next Post

Ρούλα Λεύκελη: Η εκπαιδευτικός που καλλιεργεί την γνώση στα παιδιά των ακριτικών Ριζίων Έβρου (video – photos)

«Εις μεν τον πατέρα μου οφείλω το ζην, εις δε τον διδάσκαλό μου το ευ ζην» έλεγε ο Μέγας Αλέξανδρος. Αυτό το  «ευ ζην» «καλλιεργεί» στους μαθητές της η εκπαιδευτικός Ρούλα Λεύκελη και μάλιστα αυτό το κάνει από το πιο ακριτικό χωριό της Ελλάδας, τα Ρίζια του νομού Έβρου. Σε […]
Αρέσει σε %d bloggers: