Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η σύζυγός του εξομολογείται για το σοβαρό χειρουργείο που έκανε πρόσφατα

i-news24

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η σύζυγός του εξομολογείται για το σοβαρό χειρουργείο που έκανε πρόσφατα

Για τις κρίσιμες ώρες και για το πολύ σοβαρό χειρουργείο που υποβλήθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μίλησε στο Σου Κου Family η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη.

«Ο γιος μας είναι η δύναμή μας για αυτόν παλεύουμε και προσπαθούμε… Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος δεν θα τα καταφέρει. Έχουμε βέβαια πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά δόξα τω Θεώ τα χειρουργεία πηγαίνουν πολύ καλά και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρει. Έκανε αυτό το πολύωρο χειρουργείο την Τρίτη και πήγε πάρα πολύ καλά. Βγήκε χθες και συνεχίζει την ανάρρωση στο σπίτι μας. Δεν πονάει, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι έχει κάνει χειρουργείο, δεν φαίνεται κι είναι όλο μέσα στα μαλλιά του. Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις ήρθε σπίτι ήταν να με πάρει αγκαλιά, αν κι ήταν λίγο ανήσυχος.

Τώρα έχουμε ένα τελευταίο χειρουργείο τον Ιούνιο που θα γίνει στα μάτια του κι είναι πιο ελαφρύ. Πρέπει να φτιάξουμε τα μάτια του γιατί έχει πάθει στραβισμό. Έφυγε το μεγάλο κακό.»

Να θυμίσουμε πως στις 24 Δεκεμβρίου 2017 ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

To άρθρο Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η σύζυγός του εξομολογείται για το σοβαρό χειρουργείο που έκανε πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Λιανεμπόριο: Τι αλλάζει στα σούπερ μάρκετ από τη Δευτέρα

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα (05.04.2021) φέρνει αλλαγές και στα σούπερ μάρκετ. Τι θα γίνει με τα καταστήματα ΙΚΕΑ και Jumbo.   Από τη Δευτέρα, όταν και έχει αποφασιστεί ότι ανοίγει το λιανεμπόριο (με εξαίρεση τη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και την Κοζάνη), θα βγουν οι απαγορευτικές κορδέλες και […]
Αρέσει σε %d bloggers: