Θεσσαλονίκη: Μείωση κατά 79% των κλοπών στην Νεάπολη το πρώτο τρίμηνο το 2021

i-news24

Θεσσαλονίκη: Μείωση κατά 79% των κλοπών στην Νεάπολη το πρώτο τρίμηνο το 2021

Σημαντική μείωση σε περιπτώσεις ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων στον δήμο Νεάπολης Συκεών σε ποσοστό ως και 79%, διαπίστωσε στο διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, έναντι του αντίστοιχου περσινού τριμήνου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρώτο τρίμηνο φέτος, έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2020, καταγράφηκε στην προαναφερόμενη περιοχή μείωση των ληστειών σε ποσοστό 79%, των κλοπών -διαρρήξεων κατά 13% και των κλοπών τροχοφόρων κατά 6%.

Στην ανακοίνωσή της, η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης υπενθυμίζει την πρόσφατη εξιχνίαση υπόθεσης βιασμού από 38χρονο Έλληνα, καθώς και της ένοπλης ληστείας σε κατάστημα ψιλικών από 25χρονο που σημειώθηκαν στην περιοχή, κατά τις οποίες συνελήφθησαν άμεσα οι δράστες.

Τονίζει δε ότι κατά την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής του δήμου Νεάπολης – Συκεών, πραγματοποιούνται συνεχείς και συστηματικοί έλεγχοι, αλλά και ειδικές αστυνομικές δράσεις, τόσο από τις οικείες Αστυνομικές Υπηρεσίες, όσο και από έτερες Υπηρεσίες της ΓΑΔΘ όπως ομάδες «Ζ» και ΔΙΑΣ, πληρώματα περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Ομάδας Αντιμετώπισης Συμβάντων της Διεύθυνσης Αστυνομίας, καθώς και ειδικές ομάδας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Μείωση κατά 79% των κλοπών στην Νεάπολη το πρώτο τρίμηνο το 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Next Post

Η Madonna σε νέες αποκαλυπτικές πόζες στα 62 της χρόνια

Η πάντα εντυπωσιακή Μαντόνα αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες που σίγουρα θα… αναστάτωναν τον αντρικό πληθυσμό. Μπορεί να έίναι πλέον 62 ετών, ωστόσο η Madonna ήταν και είναι πάντα sexy. Θέλει καθημερινά να το δείχνει στους εκατομμύρια θαυμαστές της, και τίποτα δεν μπορεί να […]
Αρέσει σε %d bloggers: