Αζερμπαϊτζάν: Θέλει να καταστρέψει μνημεία και εκκλησίες Αρμενίων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ!

i-news24

Αζερμπαϊτζάν: Θέλει να καταστρέψει μνημεία και εκκλησίες Αρμενίων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ!

Το Αζερμπαϊτζάν φαίνεται πως εφαρμόζει στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, «πρακτικές» που έκανε γνωστές η Τουρκία στη Συρία και αυτό διότι οι Αζέροι τον τελευταίο καιρό έχουν επιδοθεί σε μια «εγκληματική» καταστροφή συμβολικών ιστορικών και πολιτιστικών στοιχείων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την θρησκευτική ταυτότητα των περιοχών στις οποίες επέκτειναν την επιρροή τους.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον Τύπο της Αρμενίας και αναμεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Ahval, μετά την επιτυχημένη έκβαση των εχθροπραξιών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ υπέρ της πλευράς του Αζερμπαϊτζάν, ο Πρόεδρος Αλίεφ φαίνεται να έδωσε «πράσινο φως» σε επιθέσεις εναντίον μνημείων ιδιαίτερης σημασίας για τους Αρμένιους.

To άρθρο Αζερμπαϊτζάν: Θέλει να καταστρέψει μνημεία και εκκλησίες Αρμενίων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αθηνα Σκορδιαλου

Next Post

Samsung και Marvell παρουσιάζουν νέο System-on-a-Chip για να προωθήσουν τα 5G δίκτυα

Οι δύο εταιρίες διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία κινητής σε νέο SoC για να βελτιώσουν την απόδοση ισχύος και τη χωρητικότητα δικτύου ραδιοκυμάτων επόμενης γενιάς. Η Samsung Electronics Co., Ltd. και η Marvell (NASDAQ:MRVL) ανακοίνωσαν την από κοινού ανάπτυξη ενός νέου System-on-a-Chip (SoC) για να ενισχύσουν την απόδοση των 5G δικτύων. Το […]
Αρέσει σε %d bloggers: