Περικλής Κονδυλάτος: “Μια φορά στο Survivor περπάτησα 40 λεπτά και βρήκα μια μικρή καλύβα που…”

i-news24

Περικλής Κονδυλάτος: “Μια φορά στο Survivor περπάτησα 40 λεπτά και βρήκα μια μικρή καλύβα που…”

Όσα δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος για το ριάλιτι επιβίωσης και τα παιδικά του χρόνια!

Ο Περικλής Κονδυλάτος συνομίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλου, στην εκπομπή που παρουσιάζει ο δεύτερος και μέσα σε όλα απάντησε για το Survivor καθώς και για την οικογένειά του.

 «Έκλεψα φαγητό αρκετές φορές. Μια φορά περπάτησα γύρω στα 40 λεπτά και βρήκα μια μικρή καλύβα ενός ψαρά, που είχε αφήσει ο άνθρωπος το παντελόνι του, προφανώς είχε μπει να ψαρέψει, και είχε μέσα το πορτοφόλι του και το κινητό του και είχε και κάποια φαγητά. Εκείνη τη φορά πήρα μόνο ένα αλάτι που βρήκα. Έχω αναθεωρήσει για τον τρόπο που μιλούσα μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να μην έχω μιλήσει τόσο αυστηρά», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η οικογένειά μου ήταν πολύ ιδιόρρυθμη. Οι γονείς μου είχαν μια παθιασμένη σχέση μεταξύ τους. Ο πατέρας μου ήταν μια ακραία προσωπικότητα που δημιουργούσε διάφορα προβλήματα μέσα από τη διαχείριση των οικονομικών, από τις ερωτικές του περιπέτειες. Και όλη αυτή η οριακή προσωπικότητα έφερνε πολλές εξάρσεις μέσα στο σπίτι, στις οποίες η μητέρα μου δεν έπαιρνε μέρος. Υπήρχαν εντάσεις, υπήρχαν φωνές, υπήρχε βία».

«Δεν υπήρχε βία προς εμένα και την αδερφή μου, υπήρχε βία μεταξύ των γονιών μου. Το βλέπαμε και έπρεπε να το διαχειριστούμε. Θυμάμαι μια φορά που είχαν βγάλει το σπίτι μας στον πλειστηριασμό και πήγα εγώ με τη μητέρα μου και είχα στη σχολική μου τσάντα εκατομμύρια σε μετρητά και είχα την αγωνία αν κάποιος θα πληρώσει παραπάνω για το σπίτι μας».

To άρθρο Περικλής Κονδυλάτος: “Μια φορά στο Survivor περπάτησα 40 λεπτά και βρήκα μια μικρή καλύβα που…” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το χειρουργείο: Η φωτογραφία και οι ευχές της συζύγου του

Νικητής στο σπίτι του επέστρεψε μετά από ακόμα ένα χειρουργείο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Ο παρουσιαστής ζει εδώ και περίπου 4 χρόνια, το δικό του γολγοθά, μετά από το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο τα Χριστούγεννα του 2017. Όλα πήγαν καλά μετά το πολύωρο χειρουργείο από τον τον γιατρό του Κωνσταντίνο […]
Αρέσει σε %d bloggers: