Κορονοϊός: Συλλήψεις και πρόστιμα στους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων

i-news24

Κορονοϊός: Συλλήψεις και πρόστιμα στους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων

Κατά τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων περιορισμού διάδοσης της πανδημίας του κορονοϊού την Πέμπτη (1.04.2021) έγιναν οκτώ συλλήψεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 396.000 ευρώ.

Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες διενήργησαν συνολικά 74.911 ελέγχους και κατέγραψαν 1.187 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων. Το 77,3% των παραβιάσεων αφορούσαν σε άσκοπη μετακίνηση και το 19,6% για μη χρήση μάσκας.

Η αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα σε δύο σπίτια (από τρία σε καθένα) για ιδιωτική συνάθροιση, ενώ επιβλήθηκαν και τσουχτερά πρόστιμα στους συνολικά επτά προσκεκλημένους. Συνελήφθη επίσης ιδιοκτήτης καφέ για εξυπηρέτηση πελατών μέσα στην επιχείρηση και του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και από 300 ευρώ σε δύο πελάτες.

Η όγδοη σύλληψη ήταν για κλοπή και παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα (παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών) και 300 ευρώ πρόστιμο για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Όλες οι συλλήψεις συνέβησαν στην Αττική.

To άρθρο Κορονοϊός: Συλλήψεις και πρόστιμα στους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Ντα Σίλβα για ΑΕΚ: «Αν υπάρχει μία στιγμή να παίξω στο εξωτερικό, αυτή είναι τώρα»

Η ΑΕΚ θα βγει στην αγορά το καλοκαίρι για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, με τους ανθρώπους της Ένωσης να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Νταμιέν Ντα Σίλβα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο 32χροννος Γάλλος αμυντικός, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ρεν έστειλε το […]
Αρέσει σε %d bloggers: