Γήπεδο ΑΕΚ: Η αποκάλυψη της Ένωσης για την τελική μορφή της «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά» (pics)

i-news24

Γήπεδο ΑΕΚ: Η αποκάλυψη της Ένωσης για την τελική μορφή της «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά» (pics)

Η ΑΕΚ αποκάλυψε το τελικό σχέδιο της όψης των κεντρικών εισόδων κι αυτής του κτιρίου με τα δύο μουσεία, στο νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι άνθρωποι της Ένωσης έδωσαν στη δημοσιότητα το τελικό σχέδιο της μπροστινής όψης του κτιρίου που θα φιλοξενήσει τα δύο μουσεία, αυτό της ΑΕΚ κι αυτό του προσφυγικού ελληνισμού.

«Όταν η ιστορία και η παράδοση συναντούν το παρόν και το μέλλον», ήταν το μήνυμα της ΑΕΚ στους λογαριασμούς της στα social media.

Η ΑΕΚ αποκάλυψε ακόμα και το τελικό σχέδιο της όψης των δύο πλαϊνών πλευρών του γηπέδου, εκεί δηλαδή όπου βρισκόταν η θύρα των επισήμων στο παλιό “Νίκος Γκούμας” και απέναντι στην είσοδο από την οδό Καππαδοκίας. Το γήπεδο φέρει και την ονομασία των χορηγών.

 

 

 

To άρθρο Γήπεδο ΑΕΚ: Η αποκάλυψη της Ένωσης για την τελική μορφή της «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά» (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιαννης Αρμαος

Next Post

ΚΙΝΑΛ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. είναι αυτοί που έχασαν στον αθλητισμό

“Η κομματικοποίηση στον Αθλητισμό δεν πέρασε, παρόλες τις παρεμβάσεις του Πρωθυπουργού”, επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής. Συγκεκριμένα ο Τομέας Αθλητισμού του ΚΙΑΝΛ επισημαίνει πως: “Παρά τις μεθοδεύσεις, την ενεργοποίηση όλου του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ, Βουλευτών, Περιφερειαρχών, Δημάρχων, Στελεχών, ταξιμάτων και δώρων, αλλά και του Γραφείου του Πρωθυπουργού, τα Σωματεία άντεξαν και […]
Αρέσει σε %d bloggers: