«Βροχή» οι προκαταβολές για το Kia EV6

i-news24

Ακόμα δεν παρουσιάστηκε το Kia EV6 και άρχισαν να πηγαίνουν «σύννεφο» οι προκαταβολές στην Κορέα, σπάζοντας τα κοντέρ κρατήσεων μέσα σε 24 ώρες.

Την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε το νέο ηλεκτρικό της Kia στο site της εταιρίας, κατατέθηκαν περισσότερες από 21.000 online προκαταβολές! Ασφαλώς δεν πρόκειται για παραγγελίες, όμως το νούμερο είναι ενδεικτικό της απήχησης που έχει το EV6 στο αγοραστικό κοινό. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με το αδελφό Hyundai Ioniq 5, το οποίο «καπάρωσαν» διαδικτυακά 23.760 άτομα την πρώτη μέρα διάθεσης. Για την Ευρώπη η Kia δεν ανακοίνωσε πόσες προκαταβολές κατατέθηκαν, όμως το Ioniq 5 έπιασε τις 236.000 σε μια εβδομάδα. Οπότε κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να περιμένουμε για τον σπορ ομόσταβλο.

Όποιος θέλει να κλείσει ένα EV6, καταβάλλει το ποσό των 100 ευρώ ως προκαταβολή. Οι παραγγελίες θα ανοίξουν επίσημα στις αρχές του Μαΐου και οι πρώτες παραδόσεις, είναι προγραμματισμένες για το Σεπτέμβρη. Όσοι «κρατήσουν» ένα EV6 πριν τις 30 Απριλίου και δώσουν παραγγελία μέχρι το τέλος του έτους (31 Δεκεμβρίου), κερδίζουν 1 χρόνο δωρεάν φορτίσεις στο δίκτυο Ionity και ετήσια συνδρομή στο πρόγραμμα KiaCharge, που περιλαμβάνει 210.000 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη. Η τιμή του στην Αγγλία ξεκινά από τις 40.895 λίρες (48.043 ευρώ) για τη βασική έκδοση, ενώ η κορυφαία GT των 585 ίππων και 740 Nm ξεκινά από τις 58.295 λίρες (68.495 ευρώ).

The post «Βροχή» οι προκαταβολές για το Kia EV6 appeared first on AutoGreekNews.

agnadmin2

Next Post

Το Female Founders Startups Cluster στην Ελλάδα στηρίζει τη γυναικεία νεοφυή επιχειρηματικότητα 

Το ICC Women Hellas, η πρωτοβουλία στήριξης και ενδυνάμωσης του Ελληνικού παραρτήματος του International Chamber of Commerce (ICC) ανταποκρινόμενο στην περιορισμένη παρουσία της Ελληνίδας στην καινοτόμο νεοφυή επιχειρηματικότητα (startups), προχώρησε στην ίδρυση του Female Founders ’Startups Cluster. Με γνώμονα τη διεθνή εμπειρία, τη στήριξη των μελών του ICC Women Hellas, αλλά και το πρόσφορο έδαφος που έχει δημιουργηθεί […]
Αρέσει σε %d bloggers: