Φάληρο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα μήνα

i-news24

Φάληρο

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ι. Φιξ, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιόλου έως τη συμβολή της με την παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί από αύριο, Παρασκευή 2 Απριλίου στις 11:00 π.μ. και για 30 ημέρες, λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ζητά την κατανόηση των οδηγών και απευθύνει έκκληση να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων καθώς και τη σχετική σήμανση για τις παρακαμπτήριες οδούς για τη διευκόλυνσή τους. Επισημαίνει ακόμη, ότι πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο, το οποίο αλλάζει το παραλιακό μέτωπο και βρίσκεται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης του. «Εργαζόμαστε προκειμένου να μην χαθεί ούτε μία μέρα και να προχωρήσουμε άμεσα στην υλοποίηση και της β’ φάσης».

Στη διάρκεια των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων θα υπάρχει ενημέρωση από τις φωτεινές πινακίδες matrix και από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας για τις εναλλακτικές διαδρομές που θα χρειαστεί να ακολουθούν οι πολίτες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

To άρθρο Φάληρο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα μήνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Χρηστος Μαυραγανης

Next Post

«Γρίφος» το άνοιγμα της εστίασης - Τα σενάρια, οι ημερομηνίες και τα «ζεστά» 330 εκατ. ευρώ στον κλάδο

Το lockdown χαλαρώνει τις επόμενες ημέρες, αρχικά με την απελευθέρωση του SMS 6 για διαδημοτικές μετακινήσεις (μόνο τα σαββατοκύριακα προς το παρόν) και την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου από την Δευτέρα, 05.02.2021. Η εστίαση, ωστόσο, παραμένει το μεγάλο… μυστήριο. Το αμέσως επόμενο «άνοιγμα» βέβαια θα αφορά στα σχολεία, με τον απόλυτο […]
Αρέσει σε %d bloggers: