Ξέσπασε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο House of Fame: “Η συμπεριφορά σου… είναι ανεπίτρεπτο”

i-news24

Ξέσπασε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο House of Fame: “Η συμπεριφορά σου… είναι ανεπίτρεπτο”

Εκτός εαυτού έχει βγει στο House of Fame ο Πάνος Μεταξόπουλος με σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας.

Η στάση ορισμένων παικτών κι ιδιαίτερα του Γιάννη, δεν άρεσε καθόλου στον Πάνο Μεταξόπουλο, που άρχισε να υψώνει τον τόνο της φωνής του: «Κατ’ εμέ είναι ανεπίτρεπτο. Η συμπεριφορά σου γενικότερα. Είχες μπροστά σου τον Πλούταρχο κι ήσουν πολύ χαλαρός που δεν ξέρεις τα λόγια.» Από την άλλη ο Γιάννης προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τα λόγια που ξέχασε και δεν θεώρησε ότι με την στάση του δεν τιμά τον Γιάννη Πλούταρχο: «Ο κύριος Μεταξόπουλος θεώρησε ότι έδειξα ασέβεια ότι ήμουν χαλαρός ενώ αυτό είναι η ασπίδα μου. Δεν ξέρω πως φάνηκε στα μάτια του κύριου Πλούταρχου αλλά ούτε ήμουν ασεβής, ούτε ήθελα να δείξω κάτι τέτοιο. Απλά τα λόγια μου τα ξέχασα από το άγχος μου, κατά τα άλλα δεν άκουσα κακά λόγια.»

Βέβαια κι ο ίδιος αργότερα είχε μία έντονη συζήτηση με τους συμπαίκτες του για το περιστατικό.

To άρθρο Ξέσπασε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο House of Fame: “Η συμπεριφορά σου… είναι ανεπίτρεπτο” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Μαρτίνς: «Παθιασμένος με τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης, ασυνήθιστη η υποστήριξή του»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τα τρία χρόνια παρουσίας του στους «ερυθρόλευκους», ενώ μίλησε εγκωμιαστικά για την στήριξη στο πρόσωπό του από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Έσταξε… μέλι για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας […]
Αρέσει σε %d bloggers: