Η Νίκη Κεραμέως με μαθητές σε Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους: Τα 20άρια, το βόλεϊ, τα κάλαντα

i-news24
Read Time:1 Minute, 4 Second

Η Νίκη Κεραμέως με μαθητές σε Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους: Τα 20άρια, το βόλεϊ, τα κάλαντα

Γυμνάσια στο Περιστέρι και τους Αγίους Αναργύρους επισκέφθηκε η Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός Παιδείας «το ευχαριστήθηκε» δεόντως, όπως φαίνεται από φωτογραφίες και δηλώσεις που «ανέβασε» στο Facebook.

Στην ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως τονίζει πως χάρηκε πολύ τις συναντήσεις που είχε με μαθητές Γυμνασίου και εκπαιδευτικούς σε σχολικές μονάδες στους Αγίους Αναργύρους και το Περιστέρι πριν από τις γιορτές.

Αναλυτικά η υπουργός Παιδείας ανέφερε τα ακόλουθα: «Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας από την επίσκεψη σε σχολεία! Σήμερα σε Γυμνάσια στο Περιστέρι και στους Αγίους Αναργύρους.

Debate μαθητών για το «αν είναι καλύτερο να ζεις στην πόλη ή στο χωριό», συζήτηση για πρόγραμμα στη ρομποτική που έφτιαξαν τα παιδιά για τη λειτουργία και τον συντονισμό φαναριών στο πλαίσιο του άξονα «Οδική Ασφάλεια» των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, λογισμικό για δημιουργία κινούμενων σχεδίων στο μάθημα της πληροφορικής, πρόβα για τα κάλαντα και … παιχνίδι βόλεϊ με τα παιδιά!

Και ο μικρός Λουκάς στο Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων μού ζήτησε οι καθηγητές του να του βάλουν 20 σε όλα τα μαθήματα! Καλημέρα σε όλους, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές και τα στελέχη εκπαίδευσης για την γόνιμη συζήτηση!

Δείτε την ανάρτηση της κ. Κεραμέως:

 

 

To άρθρο Η Νίκη Κεραμέως με μαθητές σε Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους: Τα 20άρια, το βόλεϊ, τα κάλαντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Ανδρεας Μορφοπουλος

Next Post

Τουρκία: Η τουρκική λίρα κάνει βουτιά σε νέο ιστορικό χαμηλό επίπεδο λόγω της μείωσης των επιτοκίων

Βουτιά 8% σε νέο ιστορικά χαμηλό επίπεδο έκανε σήμερα Παρασκευή (17.12.2021) η τουρκική λίρα, λόγω των ανησυχιών για ένα πληθωριστικό σπιράλ από το ανορθόδοξο σχέδιο του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να μειώνει και πάλι τα επιτόκια εν μέσω εκτίναξης των τιμών. Η ισοτιμία του νομίσματος υποχώρησε στις 17,0705 […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: