Χιλιάδες δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις θα διαθέσει ο Δήμος Αθηναίων

i-news24
Read Time:58 Second

Χιλιάδες δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις θα διαθέσει ο Δήμος Αθηναίων

5.500 δωρεάν εισιτήρια για 20 θεατρικές παραστάσεις που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, θα διαθέσει δωρεάν τα φετινά Χριστούγεννα ο Δήμος Αθηναίων.

Με αυτό τον τρόπο, δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης να απολαύσουν παραστάσεις ενώ ταυτόχρονα στηρίζει το ελληνικό θέατρο, τους ηθοποιούς και τους εργαζόμενους σε αυτό.

Πρόκειται, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου, για τις παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο, στα Θέατρα Αθηνά, Αθηνών, Μουσούρη, Μορφές Έκφρασης, Ακροπόλ, Πόρτα, Τόπος Αλλού, Μικρό Χορν, Βέμπο, Νέος Ακάδημος, Βασιλάκου, Δημήτρης Χορν, Πόλη και Ideal Πολυχώρος Πολιτισμού.

Τα δωρεάν εισιτήρια αφορούν την περίοδο από 19 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου και η διάθεση τους θα γίνεται μέσω τηλεφωνικής προ-κράτησης στα θέατρα και στους χώρους πολιτισμού.

Στη σελίδα opanda.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τη λίστα με όλες τις διαθέσιμες παραστάσεις. Επίσης τις ημέρες των Χριστουγέννων, θεατρικές ομάδες στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», στο Κέντρο Τεχνών, στις Βιβλιοθήκες, καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του Δήμου Αθηναίων θα παρουσιάζουν μία σειρά από διαδραστικά προγράμματα για παιδιά. Παράλληλα πρωτότυπες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στους αθηναϊκούς δρόμους.

To άρθρο Χιλιάδες δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις θα διαθέσει ο Δήμος Αθηναίων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αθηνα Σκορδιαλου

Next Post

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μπαίνει στο σπίτι του Big Brother

Στο τελευταίο επεισόδιο του φετινού Big Brother το συναίσθημα κυριαρχεί. Τι θα δούμε σρτο αποψινό επεισόδιο. Ο Νίκος και η Ευδοκία δίνουν και επίσημα το πρώτο τους φιλί, ποια είναι όμως τα όρια που θέλει να θέσει εκείνη στη σχέση τους; Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μπαίνει στο σπίτι του Big Brother […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: