Συνεργασία για οικονομική και ψηφιακή ανάπτυξη υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο του Πειραιά και το νοσοκομείο «Μεταξά»

i-news24
Read Time:51 Second

Συμφωνία συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά».

Σκοπός της η συνεργασία μεταξύ των Ιδρυμάτων με στόχο την από κοινού αξιοποίηση των δυνατοτήτων των δυο φορέων. Συγκεκριμένα, έχει ως αντικείμενο την παροχή τεχνογνωσίας, τεχνικών υποδομών εκπαίδευσης και εμπειρογνωμοσύνης σε ζητήματα που άπτονται της οικονομικής, εκπαιδευτικής, και ψηφιακής ανάπτυξης των δύο φορέων.

Τη συμφωνία από πλευράς του Πανεπιστημίου Πειραιώς υπέγραψε ο πρύτανης, καθηγητής Άγγελος Κότιος και από πλευράς του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» ο διοικητής του, Χαράλαμπος Τουμπέκης.

Ο πρύτανης, καθηγητής Άγγελος Κότιος εξέφρασε τη χαρά του για μια συνεργασία που θα αποφέρει καρπούς και στα Ιδρύματα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραϊκού χώρου με την ανάπτυξη προγραμμάτων, την εξέλιξη της εκπαίδευσης, και των ανθρωπιστικών δράσεων εκτός των άλλων.

Ο κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης χαρακτήρισε τιμή τη συνεργασία με ένα πανεπιστήμιο διεθνώς αναγνωρισμένο, που θα συμβάλλει τα μέγιστα ως επιστημονικός εταίρος του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» στην υλοποίηση δράσεων εκπαιδευτικών και όχι μόνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Γ. Οικονόμου: Η κυβέρνηση δεν θα βάλει επιστήμονες στη μέση αντιπαράθεσης

  Πριν περάσει στις εξελίξεις της πανδημίας ο Γιάννης Οικονόμου, αναφέρθηκε στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης  και της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, αλλά και στο  νομοσχέδιο Μενέντεζ που εντάχθηκε στο πακέτο του αμυντικού προυπολογισμού των ΗΠΑ., που χαρακτηρίζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης για τον γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας. Αναφερόμενος στην […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: