Σοφία Πανάγου για Πέτρο Φιλιππίδη: Είχαμε μια καλή συνεργασία αλλά πιστεύω όλα αυτά που έχουν βγει

i-news24
Read Time:48 Second

Σοφία Πανάγου για Πέτρο Φιλιππίδη: Είχαμε μια καλή συνεργασία αλλά πιστεύω όλα αυτά που έχουν βγει

Η Σοφία Πανάγου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για το πως ήταν η συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην επιτυχημένη σειρά 50-50 μίλησε η Σοφία Πανάγου στο Πρωινό και στον Ισίδωρο Φίκαρη. 

«Καιρός είναι να ξεβρομίζουμε. Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και καλά κάνουν, είμαι υπέρ αυτού και πάντα υπέρ των θυμάτων», είπε η Σοφία Πανάγου.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρει: «Εμείς είχαμε μια καλή συνεργασία αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, πιστεύω βέβαια αυτά όλα που έχουν βγει. Εντάξει, δεν περίμενα να ακούσω για βιασμούς, εκεί ναι σοκαρίστηκα, έπεσα από τα σύννεφα. Πόνεσε η ψυχή μου όταν το άκουσα».

«Η σχέση μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν όπως ο ρόλος μας στο 50-50, ήταν πατρική. Ήταν ο μπαμπάς μου και έτσι τον θεωρούσα και εκτός δουλειάς, μπαμπά μου», λέει χαρακτηριστικά η Σοφία Πανάγου.

To άρθρο Σοφία Πανάγου για Πέτρο Φιλιππίδη: Είχαμε μια καλή συνεργασία αλλά πιστεύω όλα αυτά που έχουν βγει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Το Facebook έκλεισε λογαριασμούς «κυβερνομισθοφόρων» που παρακολουθούσαν ακτιβιστές, αντιφρονούντες και δημοσιογράφους

Η Meta, η μητρική εταιρεία του Facebook, ανακοίνωσε σήμερα ότι έκλεισε περίπου 1.500 λογαριασμούς στην πλατφόρμα αυτή και στο Instagram, οι οποίοι συνδέονταν με «κυβερνο-μισθοφόρους» που κατασκόπευαν έως και 50.000 ακτιβιστές, αντιφρονούντες και δημοσιογράφους για λογαριασμό πελατών σε όλον τον κόσμο. Οι εν λόγω λογαριασμοί ανήκαν σε επτά εταιρείες που […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: