Ποιος λαός αποκαλεί την Ελλάδα Σι-Λα και τι σημαίνει

i-news24
Read Time:47 Second

Ποιος λαός αποκαλεί την Ελλάδα Σι-Λα και τι σημαίνει

Ελλάδα, Greece και Hellas. Είναι οι συνηθισμένοι τρόποι που ακούμε να αποκαλούν τη χώρα μας. Υπάρχει, όμως, και ένας λαός που αποκαλεί την Ελλάδα Σι-Λα και η ονομασία αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία.

Δεν πρόκειται για έναν λαό με λατινογείς ρίζες αλλά αποτελεί το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο λόγος για την Κίνα. Ο κινέζικος πολιτισμός, λοιπόν, είναι αυτός που αποκαλεί την Ελλάδα Σι-Λα.

Είναι ένας από τους αρχαιότερους πολιτισμούς ο οποίος έχει ξεχωρίσει παγκοσμίως μαζί με τον ελληνικό στο παρελθόν. Αποτέλεσε, δε, τον πολιτισμό που έθεσε τα θεμέλια της σύγχρονης Ασίας ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η Ελλάδα αποτέλεσε τον πυρήνα της σημερινής ευρωπαϊκής κουλτούρας.

Δεν είναι τυχαίο ότι έβαλε τα θεμέλια της δημοκρατίας παγκοσμίως. Επιπλέον ο κινεζικός πολιτισμός είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους αρχαιότερους και σημαντικότερους στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

To άρθρο Ποιος λαός αποκαλεί την Ελλάδα Σι-Λα και τι σημαίνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωστας Παπαδοπουλος

Next Post

Πειρατεία στον Κόλπο της Γουινέας: Απήχθησαν μέλη πληρώματος ελληνόκτητου πλοίου

Έξι μέλη του πληρώματος του ελληνόκτητου πλοίου Tonsberg, που βρίσκονταν στον Κόλπο της Γουινέας, απήχθησαν από πειρατές. Αυτό αναφέρουν ανακοίνωσεις των ΥΠΕΞ Δανίας και Πολωνίας.  Το πολωνικό ΥΠΕΞ ενημέρωσε ότι «έλαβε πληροφορίες που αφορούν την απαγωγή μελών του πληρώματος του πλοίου Tonsberg στον Κόλπο της Γουινέας και επιβεβαιώνει ότι το ένα […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: