Ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες προϊόντα – «μαϊμού» πιάστηκε στην «τσιμπίδα» της ΔΙΜΕΑ

i-news24
Read Time:42 Second

Ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες προϊόντα – «μαϊμού» πιάστηκε στην «τσιμπίδα» της ΔΙΜΕΑ

Πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ επιβλήθηκε από τη ΔΙΜΕΑ σε ηλεκτρονικό κατάστημα στην Αθήνα, όπου εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 4.496 τεμάχια ειδών «μαϊμου».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στελέχη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, της Διυπηρεασιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), έκαναν σήμερα έλεγχο στην φυσική έδρα ηλεκτρονικού καταστήματος στην Αθήνα, όπου εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν (σε ανακύκλωση) 4.496 τεμάχια απομιμητικών ειδών ένδυσης, αξεσουάρ, παιχνίδια, αρώματα κα.  

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ, ενώ ξεκίνησε και η διαδικασία διαγραφής της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος από την Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων με εντολή της ΔΙΜΕΑ.

Όπως δηλώνουν στελέχη της ΔΙΜΕΑ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια».

To άρθρο Ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες προϊόντα – «μαϊμού» πιάστηκε στην «τσιμπίδα» της ΔΙΜΕΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αθηνα Σκορδιαλου

Next Post

Κορονοϊός: Αλλαγή – Και με rapid test η είσοδος στην Ελλάδα μετά από ταξίδι

Η μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού –τα κρούσματα της οποίας είναι συνολικά 17 πλέον στην Ελλάδα– οδήγησε τη χώρα μας στη λήψη έκτακτων μέτρων για τους επισκέπτες από το εξωτερικό. Όπως είπε αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα, σύμφωνα με τα νέα μέτρα, η χώρα μας θα δέχεται επισκέπτες από όλες τις […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: