ΕΟΔΥ: Επίσημη ανακοίνωση μετά «τις καταγγελίες εργαζόμενης για ψυχολογικό και ηθικό εκφοβισμό»

i-news24
Read Time:1 Minute, 3 Second

ΕΟΔΥ

Με μια ανακοίνωση που έχει ως τίτλο «δήλωση Δ.Σ. ΕΟΔΥ σχετικά με καταγγελίες για φερόμενα συμβάντα ψυχολογικού και ηθικού εκφοβισμού εργαζόμενης», ο Οργανισμός παίρνει θέση για τα γεγονότα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναφέρει

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούν καταγγελίες για φερόμενα συμβάντα ψυχολογικού και ηθικού εκφοβισμού εις βάρος εργαζόμενης του ΕΟΔΥ, τα οποία φέρονται να έχουν τελεστεί έως τον Αύγουστο 2021 από στελέχη του Οργανισμού, ο ΕΟΔΥ δια του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του σημειώνει τα εξής:

Ο νυν Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, καθηγητής Θεοκλής Ζαούτης, ο οποίος διορίσθηκε στη θέση αυτή τον περασμένο Οκτώβριο, με την υπ’ αριθμ. Γ4β/οικ.62026 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 857 – 07.10.2021), μόλις προσφάτως έλαβε γνώση περί του εν λόγω θέματος και των σχετικών δημοσιευμάτων του Τύπου.

Αμέσως ο καθ. Ζαούτης ζήτησε επείγουσα και επίσημη ενημέρωση τόσο από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Οργανισμού όσο και από το Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας του ΕΟΔΥ.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον αποδεδειγμένα προκύψει οποιαδήποτε, έστω και ισχνή, υπόνοια πειθαρχικώς ελεγκτέας συμπεριφοράς, η Διοίκηση, με απόλυτη συνέπεια στις αρχές και τις δεσμεύσεις της, θα εφαρμόσει στο ακέραιο όσα ορίζει ο νόμος».

To άρθρο ΕΟΔΥ: Επίσημη ανακοίνωση μετά «τις καταγγελίες εργαζόμενης για ψυχολογικό και ηθικό εκφοβισμό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Χρηστος Μαυραγανης

Next Post

Εθνική Ελλάδας: Η κλήρωση στο Nations League την έστειλε σε όμιλο με Βόρεια Ιρλανδία, Κόσοβο και Κύπρο ή Εσθονία

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (16.12.2021) στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση του Nations League 2022. Η Εθνική Ελλάδας συμμετέχει στο pot2 της League C. Βόρεια Ιρλανδία, Κόσοβο και Κύπρος ή Εσθονία οι αντίπαλοι της. Περισσότερα σε λίγο…   To άρθρο Εθνική Ελλάδας: Η κλήρωση στο Nations League την έστειλε […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: